Påske i hele huset

Nu er der påskepynt i hele huset. Æg, kyllinger, gule lys, forårsblomster og grene.

I køkkenet bor den sjove ægge-kylling her.

På spisebordet står mormors grønne lakbakke med påskeblomster og lys.

På det gamle bord i hjørnet står roserne med mosgrene.

På sofabordet er der gule hyacinter og den dekoration, jeg lavede på kurset hos Aase Hviid lige før påskeferien begyndte. Ranunklen holder fint endnu.

Man aner en sovende Maggie i hundesofaen i baggrunden 🙂

Er der så plads til mere? Jeg tror det, for jeg har slet ikke hængt de kønne porcelænsæg op endnu. De kommer op i dag, når Maggie og jeg har hentet en passende gren ind.

Og nå ja – påskefårene skal da også lukkes ud af folden.

Håber, du også har masser af påskepynt og en påskefrokost på vej.

God Skærtorsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Påske i hele huset”

  1. Ej hvor hyggeligt😍 Jeg pynter ikke rigtig op til påske, men har dog lidt forskellige gule blomster i stuen. Havde håbet det meste af påsken skulle bruges i havn, men der var ikke lige taget højde for sne😂
    God påske🐥🌞

    Like

  2. Du har jo glemt påskeskålen!! Jeg leder efter den hver gang jeg er på loppemarked eller i en genbrugsbutik, det må vel lykkes for mig at finde den en dag 😄. Men du har pyntet så fint op alligevel 🐓🐤.

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: