Med Visit Aarhus i Tivoli Friheden

I går holdt Visit Aarhus sit årlige networking julearrangement i Tivoli Friheden.

Vi var omkring 80, og det var rigtig hyggeligt. Ud over det faglige skulle vi lave julepynt af genbrugsmaterialer – helt i tidens ånd. Jeg tænkte først – nåh, tomme køkkenruller, æggebakker og den slags, men sådan var det slet ikke. Tivoli Friheden havde doneret gamle plakater i et lækkert, tykt materiale med mange farver. De blev brugt til at flette kurve og hjerter. Selv valgte jeg at lave genbrug af en gammel bog. De indbundne numre af Skalk fra 1977. Nemt at lave og hyggeligt at sidde med, mens man snakker sammen. Og det blev faktisk ganske dekorativt.

Da det mørknede handlede det om lys. Lys, lys, lys. I Tivoli Friheden er der så mange smukke lystableauer. Der er gamle kendinge som lysgangen og de kønne, lysende rådyr,

og der er nye indslag. Blandt andet er det høje tårn, som vovehalse springer ud fra om sommeren, forvandlet til et kolossalt juletræ, der rejser sig højt over haven.

Alt lyset var ikke tændt bare for os 80, der var til arrangementet. Der er meget mere at se, når haven har rigtig åbent. Men der var masser, og det var både kønt og hyggeligt.

Arrangementet blev holdt i en af restauranterne i den nye scenebygning. Backstage hedder restauranten meget apropos, og det var spændende at se byggeriet helt færdigt. Da jeg var på netværkstur dertil i det tidlige forår, var det stadig en byggeplads.

Nu er det hele færdigt, og hvor er det blevet flot- og sikke nogle lyseffekter på facaden her i julemåneden.

Sådan en tur i Tivoli Friheden er et dejligt, lille frikvarter. Man vender hjem med forundring i hjertet og smil på læben. Ingen er for gammel til en tur i Tivoli.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: