2. søndag i advent – Annis julekager

Det er blevet 2. søndag i advent, og det er tid til at åbne den næste låge i adventskalenderen. Tiden går så hurtigt, når vi når ind i julemåneden, og adventstiden flyver af sted.

Denne gang er det ikke mig, der står bag lækkerierne bag lågen, men Anni, min medwebmaster, der har lavet de fineste juletræskager.

Læs med her, hvis du vil have opskriften på de kønne kager, der vil være en pryd for ethvert advents- eller julebord. Er lidt vild med pynten og tror, jeg er nødt til at investere i sådan et glas julekrymmel med snefnug og kugler.

I dag på 2. søndag i Advent er husbonden på markprøve med Maggie. De kørte tidligt i morges for at være på Fyn halv ni. Nu sover Rosie i sin kurv, og snart, når det bliver rigtig lyst (hvis det ellers bliver det i dag – det ser noget mørkt ud), skal vi ud og gå en af dagens mange små ture, der passer til en gammel hund med mod på livet, men med lidt gigt i bagtøjet. Og så skal jeg i drivhuset og rydde op og pynte lidt. Lige nu ligger der gran, grene, kristtorn og kogler over det meste af gulvet, og det skal sorteres i pæne bunker, før der rigtig kan pyntes.

Jeg er startet lidt, og har fået sat en lyskæde i den store dekoration med pileflet fra kurset hos Aase. Det er da i hvert fald en begyndelse, men også kun lige.

Rigtig god 2. søndag i advent.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “2. søndag i advent – Annis julekager”

   1. Hej Tove,
    Det er slet ikke mig, der har lavet kagerne, men min medwebmaster på kirkens hjemmeside, Anni. Men hun har baseret opskriften på Dr. Øtkers opskrift, og der har jeg set, at det er tyllen til rosenblade, hun har brugt 🙂
    Kh, KAren

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: