Vil du lære at lave sådan en krans? Der er stadig pladser.

Faste læsere ved, jeg er meget glad for Aase Hviid og hendes dejlige kreationer. Aase er en sand kunstner, og hun tryller de skønneste dekorationer frem.

Jeg skal på julekursus hos Aase den 1. december, og det kursus er udsolgt. Men den 2. december er der stadig ledige pladser på julekurset hos Aase Hviid Design. Det har jeg lovet at fortælle vidt og bredt, og hvordan mere vidt og bredt end her?

Aase er så dygtig til at lære fra sig. Jeg glæder mig meget til den aften. Jeg har været på kursus i pileflet og dekoration i foråret hos Aase et par gange nu, og selvom jeg virkelig ikke er god til pileflet, (kommer til at flette ‘baglæns’ og får ondt i de slidgigtramte fingre), er jeg med Aases hjælp og vejledning kommet hjem med ting, jeg er virkelig stolt af og glad for.

Min flettede krukketop fra forårskurset – den holder endnu og skal pyntes op til julenarrestreger.

Denne gang er det juleting, vi skal lave. Aase laver de sødeste, små træer af blade. Sådan et vil jeg gerne lave, og jeg tror faktisk ikke det er ret svært.

Små træer af blade fra abetræet. De kan også laves med efeu eller med eucalyptus.

En krans som denne vil jeg også gerne lære at lave.

Ja, der er masser af skønne ting, jeg gerne vil lære at lave. Og så vil jeg glæde mig til at tilbringe en aften sammen med andre pynteglade i Aases smukke omgivelser, hvor der bare er fyldt med dejlige ting og ideer.

Der er ingen, der er født med at kunne lave kranse eller dekorationer. De har alle sammen lært det. Og har man en god underviser, falder tingene på plads, koden bliver knækket, og pludselig kan man. Uanset, hvad man lærer, er det en dejlig oplevelse. Og Aase kan lære noget til både begyndere og øvede.

Derfor: har du på nogen måde mulighed for at melde dig til Aases kursus den 2. december, synes jeg, du skal gøre det. Det bliver en skøn aften, og du kommer hjem med noget smukt, du selv har lavet. For smukt bliver det – det skal Aase nok hjælpe dig med.

God mandag – den næstsidste, før det bliver december

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: