Bloggen holder en lille ferie

Det er igen blevet tid til at holde en lille blogferie, et par computerfri dage, hvor der er tid til at lave noget helt andet, tage en masse billeder, tænke nye tanker og bare hygge og koble lidt fra trækvognen.

Mangler du inspiration til god mad, så husk, at du altid kan søge på opskrifter, råvarer eller andet ved at bruge søgefeltet. Sidder du med en telefon og ikke ved en computer, finder du søgefeltet under indlæggene.

Har du mere lyst til at kigge på billeder af retterne og lade dig inspirere af dem, kan du kigge ind på mine opslagstavler på Pinterest. Der er det bare at lade øjnene løbe hen over billederne og klikke på dem, du synes ser fristende ud. Jeg har gjort det nemmere ved at inddele billederne i kategorier – hovedretter, grønt, tilbehør og så videre.

Og er det ikke mad, du kigger efter? Jamen, så er der have, pynt og meget andet.

Har du i øvrigt lagt mærke til, at allernederst på siderne er der automatisk genererede forslag til andre indlæg, der – i hvert fald som regel – handler om noget, der relaterer sig til dagens indlæg?

Prøv det – det kan være, det faktisk var det, du ledte efter – eller noget, du kan sidde med i sofaen og bare bladre lidt.

Rigtig god uge!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Bloggen holder en lille ferie”

  1. Rigtig god pause/ferie. Mon I skal på tur, og er det i så fald Mors, turen går til?

    For der er vist noget med stor kærlighed til Mors?

    Hilsen Bodil.

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: