I dag åbner CPH Garden

I dag åbner CPH Garden. Danmarks største havefest. Fire dage i havens tegn.

Foredrag, præmier, showhaver, installationer, stande med alskens fristelser og masser af haveglade mennesker. Du kan se hele programmet her.

Mens du læser det her, sidder jeg sikkert i toget på vej til Ballerup, hvor det hele foregår. Ankomst ved 9 tiden. Du kan forestille dig, at jeg sidder spændt og synes, det tager alt, alt for lang tid for det tog at nå fra Skanderborg til København, mens jeg igen og igen læser i programmet og finder nye ting, jeg gerne vil opleve, og igen og igen kigger på kortet over pladsen, så jeg kan finde rundt i alle herlighederne. Du kan se kortet her.

Planerne for dagen er mange. Jeg skal helt sikkert se, hvem der vinder titlen som årets havebog, årets grønne personlighed og årets største haveoplevelse. Jeg har stemt på mine yndlinge, og jeg skal ind og heppe på dem. Jeg vil nok også gerne se den professionelle jurys bedømmelser af showhaverne.

Showhaverne vil jeg nok bruge meget tid på. Og jeg vil tage en masse billeder, jeg senere kan slå op i, når jeg leder efter ideer til vores egen have. Jeg drømmer stadig om det her fad med vand, jeg så på CPH Garden i ’17.

Jeg skal også have en bid frokost på et tidspunkt. Mon de har noget spændende i boderne? Jeg er jo kommet til storbyen, ikke?

Der skal være tid til at snakke med alle de dejlige havemennesker, jeg kun snakker med digitalt i dagligdagen. Det er så hyggeligt at mødes med alle de mange havebloggere og -instagrammere i virkeligheden.

Jeg overvejede også meget, om jeg skulle være med i en workshop i limteknik. Det vil jeg rigtig gerne lære. Desværre falder det sammen med en guidet tur i en af showhaverne, som jeg allerede har meldt mig til. Sådan et kursus må på vinterens ønskeliste.

Ideelt havde man flere dage derovre, så man kunne nå flere af alle de spændende indslag. Det hele når man ikke under nogen omstændigheder. 100 foredrag er der i løbet af de fire dage. Det er 25 om dagen i snit. Der skal vælges omhyggeligt.

Og der skal være tid til bare at drive fra stand til stand, fra have til have og fra installation til installation. Drive med åbne øjne og åbent sind, så al haveglæden får lov at sive ind, før jeg en gang sidst på dagen igen finder op til først S-toget, så toget og til sidst bilen i Skanderborg og kører hjem til Skivholme.

God torsdag – den første dag på CPH Garden – måske ses vi?

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “I dag åbner CPH Garden”

  1. yep det er sikkert spændende for Folk med en lille Have entusiast i maven men for sådan en som moi er det et virvar Fruen og jeg har været på Copenhagen Garden i 2015 og gu var det flot men stadig forvirrende med de små parceller og dem som havde parcellerne sagde mig ikke en hylende fløjtende fis, så hellere en have som består år ud og ind ,som vi så i 2009 i sønderjylland og som Guderne må vide i Hvilken lille flecke det var men flot var den og fri Entre var de også men uanset hvad så vil jeg ønske dig mye fornøjelse og at du kommer hjem med masser af gode indtryk og inspiration Fruen og jeg vil bruge vores kræfter på at få vores Kolonihave til at ligne om ikke en million men noget vi kan være glad for og stolt af
    god Tur frem og terüch
    æ Hansi

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: