Nyt look på siden

Engang imellem skal der bare ske noget nyt. Det er år og dag siden, jeg sidst har ændret på bloggens layout.

Når tingene ser ud, som de altid har gjort, ser man dem ikke rigtigt mere. Og man vænner sig til, at sådan er det bare. Men det behøver det jo ikke at være, vel? Tænk på, hvor glad man kan blive for en ny sommerkjole…

Nu er jeg selv en af dem, der kan blive virkelig frustreret, hvis de flytter omkring på varerne i supermarkedet. Det er ikke til at finde de ting, man leder efter, og man går rundt og leder, til man sprutter af arrigskab. Derfor har jeg heller ikke lavet meget om på det hele. Og alligevel.

Forsiden er nu altid den samme. En stationær side. Den ser bare ikke ens ud hver dag, for der kører et slideshow med de seneste 10 indlæg, efterfulgt af en lille præsentation af bloggen.

Og ja – der er også et billede af mig. Jeg er ikke glad for billeder af mig selv. Jeg synes, jeg ligner en lille, tyk midaldrende kone. Men – hmmm – det er jeg jo også.

I højre side af skærmen er alt næsten, som det plejer at være. Søgefeltet står øverst, for det bruger både I og jeg rigtig meget. Derefter kommer en liste over de nyeste indlæg, efterfulgt af kategorierne, og alt det, der plejer at være der.

Èn ny ting er dog kommet til i højre side. Et lille galleri med mine seneste Instagram billeder. Hvis du ikke følger Dalsgaard i Skivholme på Instagram, vil jeg blive meget glad, hvis du vil gøre det. Man bliver så meget målt på antal følgere…

Jeg håber, du kan finde rundt. Læg endelig en kommentar – både, hvis du synes, det ser godt ud, eller hvis du er rigtig træt af det. Det er en ‘tester’, og jeg håber rigtig mange vil kigge ind for at se, hvad der sker her i verdens centrum lige nu.

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Nyt look på siden”

  1. Syntes det er en fin ide og sjovt hvis man ikke lige har fået set, så bare køre billederne og så er man med på hvad der er sket. Dejlig du har mange ider har jo glæde af at prøve dem, man nu lige har lyst til. Et dejlig billede af en sød kvinde midt i den have du holder meget af. Kh Jonna

    Like

  2. Jeg synes, det er et smukt billede af dig og du ser dejlig ud. Tak for alle dine skriverier.

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: