Vinderen af to billetter til CPH Garden blev…

Nu har vinderen af de to billetter meldt tilbage, at jeg gerne må offentliggøre navnet. Det må man nemlig ikke uden samtykke. Det er det der GDPR.

Vinderen blev Jette Rosendal, der har bloggen Bagning med Budget m.m. Kig ind hos Jette og se en masse skønne opskrifter og meget mere. Jette tager til CPH Garden sammen med sin mand, Ole, og jeg skulle hilse og sige, at de glæder sig rigtig meget.

Vi brugte den gode, gammeldags udtrækningsmetode. En lap med hver deltager i blomsterhatten – og en lykkens gud i form af Husbonden, der trak en vinderseddel.

En læser skrev i lørdags en mavesur kommentar om, at det nok var en fupkonkurrence, når jeg ikke skrev, hvem vinderen var. Jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket. For hvad skulle jeg få ud af at lave en fupkonkurrence? Andet end ekstra arbejde? Jeg vil lige gentage, at det her ikke er en kommerciel blog. Jeg tjener ikke en krone på den.

Jeg støtter bare Haveselskabet, som jeg har været medlem af i årevis.

Haveselskabet er en forening, og den er – som alle andre foreninger – helt afhængig af frivilligt arbejde. CPH Garden er et kæmpe sats hver gang, der kræver enorme økonomiske og menneskelige ressourcer. Heldigvis er der mange frivillige, der brænder for sagen, og gode firmaer, der hjælper med sponsorater. Ellers kunne det ikke lade sig gøre. Det er et kæmpe arbejde at få alt til at klappe. Hatten – med eller uden blomster – af for det.

I det hele taget lægges der uanede mængder af timer i foreninger i Danmark. Fra grundejerforeninger til sportsforeninger og vælgerforeninger, fra haveklubber til modelfly, skak og bøger. Der er dem, der kalder det ‘Forenings-Danmark’ med et lidt nedladende smil. Men det er uretfærdigt. For uden foreningerne, uden ildsjælene og uden landsbyernes ‘Tordenskjolds soldater’ skete der ikke en dyt ude i landet. Og det gør der. Der sker mere, end du drømmer om.

Så føler du dig måske lidt ensom en gang imellem? Føler du, at du ikke rigtig kender nogen, der deler dine interesser? Så meld dig ind i en forening. Der er helt sikkert en, der handler om det, du interesserer dig for. Vupti – en færdigstrikket omgangskreds og aldrig mere et sekund til at sidde og kede dig. Start eventuelt med at melde dig ind i interessegrupper på Facebook – eller brug dem som supplement.

Hovsa – der kom jeg lidt langt fra det med vinderen. Stort tillykke til Jette. Billetterne får du fra Haveselskabet i din mail en af dagene.

God tirsdag efter Pinse…

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “Vinderen af to billetter til CPH Garden blev…”

  1. Kære Karen. Hvor føler jeg mig heldig – at vinde billetter til sådant et spændende arrangement. Vi glæder os 🙂 Og i øvrigt – jeg er helt enig med dig i betragtningerne om frivilligt arbejde og foreningsarbejde – det giver nye bekendtskaber og venskaber på kryds og tværs. kh Jette

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: