Vinderen er udtrukket

Vinderen af to dagsbilletter til CPH Garden 2022 er udtrukket og har fået direkte besked.

Vandt du ikke, skulle du nu tage afsted alligevel. CPH Garden er Danmarks største havebegivenhed, og der er så vildt meget at se – lige fra showhaverne, der kan lære selv den mest garvede haverotte noget, til de fristende boder. Du kommer hjem med inspiration til din egen have for meget mere end en billet koster.

Så lad mig gentage: Folkemødet for havemennesker, Danmarks største havefest, CPH Garden løber af stabelen fra torsdag den 30. juni til søndag den 3. juli. Det foregår i Ballerup tæt ved Malmparken S-togsstation. Nem adgang – også når man kommer med toget fra Jylland, som jeg gør.

Jeg tager derover den 30. juni. Om torsdagen. Måske ses vi?

Rigtig god pinsesøndag – og ja, her i haven danser pinsesolen mellem blade og blomster. Håber, den også danser hos dig.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Vinderen er udtrukket”

 1. Et lille spørgsmål, ganske vist udenfor dagens emne. Det er ikke så længe siden jeg har opdaget din hjemmeside med mange dejlige opskrifter. Her mangler jeg ind imellem størrelsen på dine forme. I aften var det f eks silikoneformen til Aspargestærte med laks, også dine brødforme er jeg i tvivl om. I dag findes de fleste forme i et væld af størrelser, tidligere var en springform kun i 2 størrelser. Tak for en super side.🙂

  Like

  1. Tak, Birgit. Dejligt, du kan lide opskrifterne.
   Min aflange tærteform med løs bund er 30 x 10 og 2,5 cm høj . De runde er 23 cm i diameter. Rugbrødsformene er 30 cm lange, 10 brede og 8 høje. Jeg har ikke andre.
   vh/Karen

   Like

  1. Kære Henriette,
   Har du hørt om GDPR? Om offentliggørelse af navne uden samtykke? Det er faktisk ulovligt. Jeg har ikke fået samtykke fra vinderen endnu.
   Og lige en ting mere – hvad skulle jeg have ud af at lave ‘fup’? Jeg tjener intet på det her. Støtter bare Haveselskabet. Så jeg synes, du skulle sige pænt undskyld.
   Vh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: