Sådan kan et par dage smuldre…

Tak for alle de mange, søde kommentarer bloggen har fået til sin 10 års fødselsdag. De varmer hver og en.

Bloggen har holdt et par dages uplanlagt ferie – eller fravær var det nok nærmere.

Det skete bare helt af sig selv – dagene smuldrede, men på hyggelig vis. Fredag var travl med arbejde, og lørdag var det så smukt et vejr, at det bare handlede om at komme ud i det.

Vi var til rund fødselsdag, og vi var derfor lidt trætte søndag. Det der med sent i seng kan det tage et par dage at komme over.

Under låget gemte der sig den skønneste islagkage…

Kirkens website fik en update, og der blev ryddet op i drivhuset og den slags puslerier. Da det endelig blev bloggens tur, gik strømmen i hele området – måske på grund af stormvejret? – så vi hyggede os inde i stuen med lys og brændeovn, mens vi holdt øje med sms’er fra elselskabet.

Strømmen kom igen efter et par timer, og så var det tid til at lave mad. Jeg havde ellers overvejet at køre til Harlev efter en pizza, men vi blev enige om, at der nok var kø sådan en dag. Hvis der overhovedet var strøm i Harlev? Vi blev hjemme.

Sådan kan dage smuldre, og den ene dag tager den anden.

Nu er det mandag igen, og arbejdet kalder. Men der blev også lige tid til en lille pause med blogskriveri – mere smulder om lidt af hvert. Sådan er livet også.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Sådan kan et par dage smuldre…”

 1. sådan er livet kære Karen!.
  vores weekend var lidt trist min storebror blev bisat uden vores deltagelse han blev blev 72 1/2(kræft i mundhulen) mit pas var udløbet. Ulempen når Familien ikke bor i Danmark. men nu har han fred fortsat god fornøjelse md bloggen jeg ser frem til fremtidige indlæg

  Like

  1. Kære Hansi,
   Det gør mig virkelig ondt at høre. Kræft er en djævelsk sygdom, der tager alt for mange alt for tidligt. Og ikke engang at få lov at sige et ordentligt farvel til ham er næsten ikke til at bære.
   Knus herfra!

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: