Tredje låge i adventskalenderen

Det er blevet tredje søndag i advent og tid til at åbne den tredje låge i adventskalenderen.

Klik ind og få vejledning til en dekoration, du hurtigt selv kan lave, hvor lys og blomst kan skiftes ud, mens det grønne er stukket i grøn oasis og kan holde sig frisk i ugevis.

Som jeg tidligere har fortalt, skiftes min med-webmaster på Skivholme kirkes hjemmeside, Anni Kellermann, og jeg til at lave adventskalender i år.

Hjemmesiden kom over på en anden platform i foråret, fik et helt nyt og lækkert, moderne look, og siden har vi gjort vores til, at den bliver et levende forum for alt det, der sker hos os. Foredrag, koncerter, gudstjenester, skovture. Vi fortæller om nye arrangementer, vi deltager i dem, vi tager billeder, og vi lægger billeder fra arrangementerne på siden. Alle elsker jo at se billeder fra arrangementer, de selv har været med til, ikke?

Det er et ret stort arbejde, og det er frivilligt arbejde. Men hvad gør det, når man hygger sig med det? Og man begynder at se, at siden faktisk bliver brugt?

Her er samme dekoration, hvor blomsten er skiftet ud med en hvid rose og – selvfølgelig – et hvidt lys.

Jeg håber, du også vil hygge dig med dagens låge – og måske få et par gode tips og tricks undervejs.

Rigtig god tredje søndag i advent!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: