Første låge i adventskalenderen

I dag tænder vi det første lys i adventskransen – og åbner den første låge i den adventskalender, jeg sammen med min medwebmaster, Anni, laver på Skivholme Kirkes hjemmeside.

Den første låge…

Klik ind og se, hvad dagens afsnit handler om. Måske du har set den opskrift før? Ellers er det da på høje tid!

Vi har brugt eftermiddagen hos Aase Hviid i hendes Aladdins hule af et blomsterværksted og butik – det kommer der mere om i morgen.

God første søndag i advent.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Første låge i adventskalenderen”

 1. Hej Karen. Glædelig advent til dig. Og hvor er det en god ide med en adventskalender på kirkens hjemmeside. Det har jeg faktisk ikke hørt om før – men nu vil jeg glæde mig til at læse med hos jer 🙂 kh Jette

  Like

  1. Tak, Jette. Også glædelig advent til dig og Ole. Det må være lidt mærkeligt ikke at skulle have travlt til jul efter så mange år. Den første jul uden præstegerningen at passe…
   Jeg håber, du kommer til at nyde indlæggene. Jeg kender kun det, jeg selv har skrevet – og så er jeg i gang med at planlægge til 3. søndag – så der er overraskelser for alle 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: