Nu er kogebogen klar

Nu er kogebogen med opskrifter på oksekød endelig færdig. Og forsiden ser stadig sådan ud:

Jeg kan så godt lide det billede. Et typisk sommerbillede fra marken ovenfor skoven, hvor de store, hvide charolaiser hygger sig i græsset. Ren idyl.

I dag har jeg fødselsdag og holder helt fri, så det bliver først i morgen, jeg går i gang med at sende bogen ud. Hvis du følger bloggen og ikke har fået den i løbet af et par dage, skal du lige se i din spamfolder.

Mails med en vedhæftet fil, der bliver sendt til mange, er nærmest opskriften på, hvordan man ender i et spamfilter. Jeg kan bare ikke finde andre måder at sende den på. Hvis jeg sendte et link til den, ville det jo være det samme. Mails med links har også direkte kurs mod spamfilteret. Så kig efter der, og er den der ikke i løbet af et par dage, må du skrive til mig.

Som sagt tidligere, kan du få kogebogen helt gratis. Det er ganske enkelt: Du skal følge Dalsgaard i Skivholme, så du får en mail, hver gang der er nyt.

Følger du, kvitterer jeg med en kogebog i din indbakke.

Jeg har brugt almindeligt A4 format, så du kan printe den, hvis du har lyst. Du kan også sagtens nøjes med have den på computeren eller tabletten. Den bliver nok lidt lille at læse, hvis du bruger telefonen, men på tabletten går det fint.

Alle punkterne i indholdsfortegnelsen er lavet som links, og du kan springe lige til den side, du har brug for.

Det har været en sjov proces og faktisk ret meget sværere, end jeg troede, det ville være. Især det med at vælge opskrifterne, at begrænse sig og samtidig prøve at få alt det vigtige med.

Jeg håber, du får glæde af den.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Nu er kogebogen klar”

  1. Tak, Lisbeth – vi havde bestemt en dejlig dag i det skønneste vejr ( 😀 ). Jeg har din mailadresse, så bogen er på vej. Det er noget andet med de andre WordPress følgere. Der er det kun blogadressen, der står i systemet. Men de må jo sige til, så kommer den 🙂
   Kh, Karen

   Like

 1. TILLYKKE 🇩🇰🌹🇩🇰 med fødselsdagen og den nye bog. Den vil jeg glæde mig til at modtage.
  V.h. Birte Oksen Møller

  Like

 2. Kære Karen. Tillykke med bogen og tillykke med fødselsdagen. Håber du får en velfortjent fridag, hvor du fejres, inden det går løs med at sende e-bogen ud. Sejt gået. Kh Jette 🙂

  Like

  1. Tak, Jette. Ja, nu er jeg igennem de mange mails – mangler bare at sende til WordPress følgere som dig, hvis adresse jeg ikke har. Jeg har kun din km adresse, og den bruger du vil ikke mere?
   kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: