Flere festligheder

Tirsdag i sidste uge blev teltet fra vores sølvbryllupsfest hentet. Det skulle bruges igen til et 25 års jubilæum ikke ret langt herfra: oppe på bakketoppen ved sognegården.

Teltet sat til sognegården.

Teltet havde fået et fag mere på og var sat op, så man kunne gå direkte derud fra sognegården. Der skulle være plads til de mange, mange gæster. Og receptionsmaden? Ja, det var da selvfølgelig tapas fra Lina.

Så åbnes der for tapas til alle – mange tapas til mange mennesker.

Vi lever da som grever og baroner her i Skivholme, ikke?

Brownie bund med mango/passions cheesecake i lækre, små bidder.

Vi går næsten fra den ene fest til den anden. Dejligt. Og allermest dejligt var det, at vi gerne måtte være så mange mennesker. Jubilæumsfesten havde været planlagt og udskudt to gange på grund af corona, så faktisk var det et 26 års jubilæum, der blev fejret.

Nu blev det endelig til noget, og jubilaren fik sin store dag med fest, taler, mad og gaver.

Efter jubilæet skyndte jeg mig hjem for at lægge billeder på kirkens website. Den slags tager længere tid, end man tror. Først skal billederne uploades, så skal de sorteres (væk med mørke, uskarpe billeder og så videre), redigeres, rettes op og beskæres (væk med den arm og det store stykke mur). Til sidst kan man oprette et billedgalleri, skrive et indlæg og tilføje galleriet til indlægget. Og når man så kun har arbejdet med systemet i kort tid? Ja, så fumler man altså lidt et par gange, før det hele klapper. Du kan se billederne her, hvis du har lyst.

Nu vender vi tilbage til hverdagen. Der er ikke flere fester i støbeskeen. Det gør ikke noget. Slet ikke nu, hvor man egentlig bør have tid til at vegetere lidt, se på blomsterne og lytte til fuglene. Sommerferien er hastigt på vej.

Der er kun én ting, jeg gerne ville vide: Hvad har vejrguderne imod weekender i juni? Sidste lørdag stormede det vildt, og i går brød torden og lynild løs. Der må være en forklaring? Sagde du ‘kystklima’? Nåh ja…

De udendørs borde og bænke blev der ikke meget brug for…

God mandag.

PS: Hov, sagde jeg ikke flere fester? Der er da både damefrokost på arbejdet og en studenterfest i morgen…

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Flere festligheder”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: