Et par feriedage

På grund af den nye ferielov har jeg været nødt til at holde to dages ferie her op til Store Bededag. Sikke da noget.

For hvem har da lyst til at holde fri, når solen skinner, man kan komme i haven og lave en hel masse andre sjove ting? Men ok – jeg lever med det.

Dagen i dag startede med en masse planer. Haveplaner, kagebagningsplaner og mange flere. De planer er blevet lidt forstyrrede. For vi fandt ud af, at genåbningen nu er kommet så langt, at vi godt må holde vores sølvbryllup i juni. Og så fik vi pludselig travlt.

På et par timer har vi bestilt mad hos Lina, vi er ved at finde et telt, vi skal have lavet invitationer og og og… Jeg er helt og aldeles forpustet.

Nu kan vi ikke komme så meget længere med det, før vi hører i eftermiddag, om vi kan få et telt med gulv og hjælp til opstilling. Derfor lukker jeg nu computeren og går ud i haven. Intet er så afstressende som at slås med lidt skvalderkål og vorterod.

Men hvorfor blive stresset over at skulle holde en fest? Jamen – det er så lang tid siden, vi har måttet se flere end bare et par stykker, at jeg slet ikke ved, hvordan det skal gribes an. Og vi havde regnet med, at vi skulle udskyde det hele, og nu skal det pludselig gå stærkt.

Men mon ikke hukommelsen vender tilbage og vi får styr på det hele? Jeg satser på, at inden mørket falder på i dag, er det meste af det praktiske på plads. Og invitationerne bliver sendt i morgen.

Sådan kan man også holde et par feriedage.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Et par feriedage”

 1. Pyyyh, jeg blev helt forpustet på dine vegne med den beskrivelse. Men hvor er det skønt, at I kan holde festen, og med dit liste-talent bliver det perfekt trods den korte tid. God fornøjelse med planlægningen.
  Kh Lisbeht

  Like

 2. Lynfest – men det er jo med at slå til, når der pludselig er mulighed for at holde en fest igen. Godt med havesysler mod den let forhøjede festpuls.

  Like

 3. nu kende jeg dig ikke så nøje, meeeeen jeg er mere end sikker på at du få styr på det hele med Ug Kryds og sløjfe
  og ja, det hele nærmer sig med lynets hast og inden man har set sig om så står festen for døren
  hav det rigtigt godt derovre i Skivholme, og god fornøjelse med alle sysler, store og små.
  æ Hansi

  Like

   1. hvad er ordsproget siger??
    nød lærer nøgen Quinde at spinde
    så du finder nok på noget som vil være samtale emne også efter Sølvbryllupet
    so viel vergnügen med forberedelserne og selve Festen
    ohhh nej du skal jo have maden udefra
    men alligevel finder i sikkert ud af noget spændende og lækkert
    vi glæder os thihvertifald at høre om udfaldet
    god onsdag aften

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: