Sikke en forskel!

Sikke en forskel det gør, når solen pludselig kommer frem. Jamen – her er jo helt pænt. Et lille tirsdagsmirakel. Solskin i den bare og barske januar.

Solglimt i bækken.

Det startede med en snebyge.

Et kig fra min hjemmearbejdsplads i formiddags.

Kort efter kom solen frem, og jeg tog telefonen med ud for at se på det sjældne syn.

Udsigt fra Terpvej i Skivholme mod Terp Mølle og Lading i baggrunden.
Dramatiske skyer mod vest. Skivholme C. ligger højt oppe.

Nu skal det her da ikke udvikle sig til dagens beretning om vejret og mine lufteture. I morgen kommer der mere kød på igen – i bogstaveligste forstand. Jeg har en plan med nogle koteletter og en hjemmelavet krydderiblanding.

I dag vil jeg bare dele det klare lys, de skarpe skygger, og den friske og kolde luft med dig. For noget så eksotisk som solskinsbilleder er det da længe siden, man har set.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Sikke en forskel!”

 1. Det var en afvekslende dag hos jer. Her var ingen nedbør og sol i noget i retning af 20-30 min. Vi gik en tur, da solen kom, men den var væk inden vi nåede ned til havnen. 200 m!!! Det blæste ind fra vandet, så jeg vendte hurtigt om og gik ind til fiskehandleren i stedet for. De har sådan nogle gode salater og fiskefrikadeller. Det var gåturpræmien til frokost.
  Desværre kunne jeg ikke tage så flotte solbilleder som du.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Det skal du nok komme til 🙂 I plejer jo at have lidt bedre vejr i Ebeltoft. Her sner det helt vildt igen nu – blandet vejr, må man sige. Maggie er helt pjattet med at fange snefnug i luften 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: