Godt nytår!

Så er vi igen kommet til den allersidste dag i året. Tågen hænger tykt over bakkerne, og ikke en vind rører sig. Der er stille derude. Og herinde. Lidt endnu, før vi går i gang med dagens program.

Maggie får en morgenlur – hun er stadig ikke større end, at hun kan ligge på skødet, og hun elsker det.

Nytårsaftensmorgen må man gerne være lidt stille. Tænke tilbage og frem – og lægge planer. Både for dagen og for året. Jeg er rigtig optimistisk, når det gælder 2021. Ikke urealistisk optimistisk, men dog optimistisk. Det håber jeg, du også er.

Vi har købt tulipaner. En broget buket, der sprudler af energi og livslyst.

Lys og glæde i en buket.

Det skal være mottoet for 2021. Energi og livslyst. Bare se at komme i gang. Ud af corona-passiviteten og den der irriterende venten på, at ‘noget’ sker. Nye ideer? Prøv dem af. Lad dig ikke stoppe af andre – eller af din egen mangel på tiltro til dig selv. Du kan – jeg kan. Vi vil.

Jeg har mange planer for året. Også store planer. Men det vender jeg tilbage til, når nytårstågerne har lagt sig, og verden åbner igen.

Lige nu vil jeg bare ønske dig, der læser med lige nu – og alle de mange, mange læsere, der har kigget forbi i løbet af året – et rigtig godt nytår. Over en halv million gange har nogen klikket ind på Dalsgaard i Skivholme i det her forvirrende år for at læse om mad, om blomster og have, om hundene og om livets gang. Det er jeg rigtig, rigtig glad for. Tak.

Vi ses til næste år. God nytårsaften – stille, ja – men god skal den da være – og alle de bedste ønsker for dig og dine for det kommende år.

GODT NYTÅR!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Godt nytår!”

  1. Dejligt at se dig herinde igen, Nana. Det er så trist, når man slår op på din blog og ser pausesignalet. Men bare du har det godt med det, så er jeg også glad 🙂 Rigtig godt nytår til dig og Søren.
   Kh, Karen

   Liked by 1 person

 1. Også tak til dig for mange gode tanker og opskrifter i det forgangne år.
  Ønsker dig et godt, velsignet og Coronafrit Nytår. Plus dejlige dage i haven og ture med hundene.
  V.h. Birte

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: