Årets julegudstjeneste på YouTube

Nu er det afgjort. Ingen skærpede restriktioner, men en total aflysning af alle julens gudstjenester. Det vil gøre mange kede af det, men sådan er det nu engang i år. Et år, vi sent vil glemme…

Derfor er jeg da også så glad for, at vi i god tid optog en julegudstjeneste med netop den juleprædiken, vi skulle have hørt i dag. Julegudstjenesten kan du høre og se på YouTube fra kl. 14 i dag, hvis du har lyst.

Her er linket til vores julegudstjeneste på YouTube.

Endnu en gang: Rigtig glædelig jul!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: