Resolut handling

Det er nu bevist. Man kan køre de godt 20 km ind til 3 butikken i Bruuns Galleri i Aarhus, få set på sin skadede mobil, få den endelige dom over den (Druknet!), vælge og købe en ny og køre hjem igen på en time og et kvarter.

Der var nemlig kun ét at gøre, hvis jeg skulle op fra selvbebrejdelsens ukonstruktive sump: Resolut handling.

Og det gjorde jeg så. Hurtigt ud og hurtigt hjem.

Jeg er nu den stolte ejer af en ny Samsung A71 med hele fire indbyggede kameraer. Hvordan de bærer sig ad med at få fire kameraer til at tage ét billede, skal jeg ikke gøre mig klog på – men det virker, og det er vel ligesom, når vi ser med to øjne, men kun opfatter ét billede inde i hovedet? (Og hvordan det lige går for sig, ved jeg heller ikke – men det virker også.)

Jeg er færdig med at sætte telefonen op med apps og alle de mange passwords til mail og andre programmer, har fået tildelt de forskellige programmer deres egne bip-lyde, valgt både engelsk og dansk til tastaturet og alle de der små ting, der tager så meget tid, når man får en ny maskine i huset. Dejligt at være færdig med det.

I morgen er den helt køreklar. Der kommer det nye cover til telefonen – jeg har valgt et blåt cover denne gang, for de sædvanlige sorte er for seriøse og kedelige, synes jeg.

Når coveret er kommet, må den komme med ud og tage billeder med sine fire øjne. Men den har altså fået at vide, at den ikke må komme til stranden… Det kan nemlig være særdeles sundhedsskadeligt for en, der bare består af en plastickasse med små bitte, skrøbelige printplader indeni.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Resolut handling”

Der er lukket for kommentarer.