De overlevede!

Georginerne overlevede. Frosten blev ude i marken, i engen og på græsset i haven. De store træer og rosenhækken gave beskyttelse til georginebedet.

Da jeg kom hjem fra arbejde (nu er vi i øvrigt sendt hjem igen…), gik jeg dybt taknemmelig op for at plukke alle de georginer, der kunne plukkes.

Der var en god mængde blomster, og der er mange, mange knopper endnu, der gerne skulle få lov til at springe ud.

Der er nu georginer alle vegne i huset.

I store vaser og i små.

Hvor var det heldigt, og hvor er jeg glad.

I dag har vejret indtil nu været skyet og mildt, og nu klarer det op med lidt diset sol. Det er georginevejr. Lad det bare holde en god tid endnu.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “De overlevede!”

    1. Nu ser det ud til, at det bliver mildere vejr en rum tid frem. Det er altid værst her inde i landet, hvor frosten kommer først og rejser sidst, men midt i september er bare for tidligt. Vi har prøvet det et par gange. 6 graders frost den 16. september for nogle år siden – og 15 km væk inde i Aarhus var der plusgrader…

      Like

Der er lukket for kommentarer.