Bloggen holder en lille ferie

Det er igen blevet tid til at holde en lille blogferie, så der kan komme ny inspiration ind i mit hovede – og ud af det igen. Jeg trænger til et par computerfri dage, hvor jeg laver noget helt andet, tager en masse billeder og tænker nye tanker.

Mangler du inspiration til god mad, så husk, at du altid kan søge på opskrifter, råvarer eller andet ved at bruge søgefeltet foroven på siden. Sidder du med en telefon og ikke ved en computer, finder du søgefeltet nederst, når du scroller forbi de seneste indlæg. Bare scroll videre – det er der.

Har du mere lyst til at kigge på billeder og lade dig inspirere af dem, kan du kigge ind på mine opslagstavler på Pinterest. Der er det bare at lade øjnene løbe hen over billederne og klikke på dem, du synes ser fristende ud. Jeg har gjort det nemmere ved at inddele billederne i kategorier – hovedretter, grønt og tilbehør og så videre.

Og er det ikke mad, du kigger efter? Jamen, så er der haveindlæg og meget andet, som du også kan finde via søgefeltet – og på Pinterest. Jeg er snart oppe på at have 2.000 indlæg i alt, så der skulle være lidt for enhver at gå tilbage til…

Rigtig god uge!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Bloggen holder en lille ferie”

  1. Kære Karen,
    du ønskes en rigtig god ferie fra bloggen selvom jeg kommer til at savne den. Jeg læser med glæde alle dine daglige indlæg hvad enten de drejer sig om mad eller alt muligt andet.
    Kh Helene

    Like

Der er lukket for kommentarer.