De sidste to feriedage…

Der er to ting, der betyder uheld. Den ene er overtro, og den anden er at starte på arbejde efter ferien på en mandag. Det er så ganske vist.

Derfor starter jeg på onsdag, og der er derfor to dage af ferien tilbage. De skal bruges, og de skal bruges godt.

I dag skal der styr på huset. Der skal vaskes, så der er rent tøj i skabet, og der skal bages, så der er både morgenmads- og frokostbrød i fryseren. Det første vasketøj hænger på snoren, maskinen summer videre dernede, og der er sat dej over til rugbrød, kernebrød og speltbrød.

Senere må jeg også hellere lufte støvsugeren lidt.

I morgen er til gengæld en ‘legedag’. Jeg tager til Åben Have hos Aase og Ole Hviid.

Der er det ikke fryseren og skabet men øjnene og hjertet, der skal fyldes med indtryk, overdådighed

og inspiration. Aase laver de skønneste dekorationer.

Og der er  bare så meget af alting der.

Der er åben have til og med torsdag fra 13-18, og adressen er Orholmvej 1, 8850 Bjerringbro.  Alle billederne er fra Aase og Oles have.

Sådan et besøg vil være en rigtig god måde at slutte en dejlig ‘staycation’. Hvor kunne jeg dog godt leve sådan her altid. Men der skal jo tjenes til hundemaden, og fra onsdag, når jeg igen skal afsted ind til byen, går der jo kun et par dage, før man er inde i rumlen igen.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “De sidste to feriedage…”

 1. Rigtig god tur. Jeg håber, I får behageligt havevejr, så I kan nyde ‘sidste dag’. Det er smukke billeder, du viser derfra. Jeg har stedet til gode, og det bliver desværre ikke i denne omgang.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Det skal du nok nå en anden gang. Det er det skønneste sted – endnu et 🙂 Jeg satser på, at vejret retter sig over middag. Ellers bliver det da bare med regnjakke og gummistøvler – hvad der jo nok er en god ide under alle omstændigheder.
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: