Backyard Stories på Tivoli Frihedens blomsterfestival

I går blev det til lidt smagsprøver på nogle af alle de ting, der er at se på Tivoli Frihedens blomsterfestival. Men – som altid, når jeg har været på besøg et spændende sted – er der detaljer, jeg har hæftet mig ved, som jeg gerne vil dele og fortælle om.

I dag handler det om det lille havehus, A Shed of Stories, med alle de halvt glemte minder, hvor de gamle ting fortæller historier, hvis man lytter lidt.

På bagsiden hænger det sødeste lille insekthotel.

Det må du altså ikke gå glip af. Som jeg også skrev i går, minder det mig om min morfars havehus, selvom det mest lugtede af herbatox og ikke af Tivoli…

Kig også nærmere på det smalle staudebed, der er anlagt langs huset. Der er de mest bedårende, små, lysegule staudedigitalis.

I det hele taget kan jeg så godt forholde mig til det med, at tingene fortæller historier. Ting fortæller nemlig også mig historier hele tiden. Leder man efter historien bag historierne, er der forklarende skilte.

Men selv uden skilte går det – et pust fra en svunden tid.

Du kan læse mere om Pernilles Backyard Stories på hendes website, og du kan følge Backyard Stories på Instagram.

I morgen vil jeg fortælle lidt om nogle af de blomsterdetaljer, der fangede mig mest, og så slutter jeg historierne om Tivoli Frihedens blomsterfestival med at fortælle lidt om Claus Dalbys forrygende krukkehave.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: