Farver i gråvejr

Vejret slog om til gråt for en stund. Vi fik 13 mm i går, men i dag er det bare gråt med støvregn i ny og næ. Sådan set er det bare lidt kedeligt. Og dog. Blomsterne lyser næsten mere i gråvejr end i sol.

Billederne er taget næsten samme steder som i gårsdagens indlæg – bare i gråvejr – der er en forskel, der ikke er spor negativ. Det handler om at finde det gode i gråvejr også. Vores uforudsigelige kystklima byder på en hel del af den slags året rundt.

Og heldigvis lyser farverne, når solen ikke gør det.

De mange selvsåede digitalis.

De lilla storkenæb – lilla ses bedst i skygge eller gråvejr.

Og den skønne Alchymist rose ved B&B’ens mur.

Det er så grønt, at man næsten kan drukne i det. Alt vokser og vokser og vokser – helt balstyrisk. Men heldigvis – som jeg også sagde i går – er der de åbne vidder at kigge ud over, når øjnene trænger til ro. Ikke kun ud over ådalen, men også til den anden side – op til Østrigsbakken.

Ikke noget tosset sted at skulle ud efter morgenavisen.

God grålig lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Farver i gråvejr”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.