En hel kasse slik fra USA

Jeg har været heldig. Jeg har vundet noget. En hel kasse blandet slik og snacks fra USA.  Mums.

Det var OplevUSA.dk, der havde en konkurrence på Facebook og Instagram, og jeg deltog selvfølgelig. For hvor har vi hygget os med at gumle på Reese’s peanutbutter cups på vores ture i USA – og på M&M’s med karamelfyld og andet ‘hurtigt brændstof’ til de sidste miles før dagens mål.

Og tænk – så vandt jeg. Det er to år siden, jeg sidst vandt noget. Det var den smukke lanterne fra Bonderosen.

Den har du sikkert set rigtig mange gange siden, for den står i drivhuset og pynter hele året.

Nu skete det igen. Hvor er jeg heldig.

Hvis du ikke kender OplevUSA, kan jeg fortælle, at siden er ejet af Britta, der har rejst landet tyndt mange gange. På siden kan du finde mange sjove USA historier og masser af gode facts. Du kan også booke Britta til et rejseforedrag – når det igen bliver muligt at tage til foredrag og på rejse.

Jeg har fulgt OplevUSA på Instagram og Facebook længe, og jeg hygger mig med de gode billeder og de gode historier – og quizzer.

Tak til OplevUSA for pakken fra Munchbox. Munchbox er et firma, der sender månedspakker med amerikansk slik til rejseglade slikmunde. Nærmest efter lykkepose princippet, for man ved ikke, hvad der er i pakken.

Rent umiddelbart er det nok ikke noget for mig, for jeg kan godt lide at vide, hvad jeg køber. Jeg kan også godt finde på at læse slutningen på en krimi, før jeg læser resten. Skam få mig. Jeg elsker til gengæld energiske iværksættere med en god ide – så held og lykke til dem.

Hvis du har lyst, kan du følge OplevUSA på Facebook og Instagram. Og mens du er der, kan du også følge Dalsgaard i Skivholme de samme steder. Her på Facebook, og her på Instagram. Jeg bliver så glad, når det er rigtige mennesker, der følger med og ikke spamrobotter, der udgiver sig for at være ensomme milliardærer 🙂

Nu vil jeg gå ned og planlægge en lille USA fest for husbonden og mig. Mens vi gumler kan vi se billeder fra vores ture på kryds og tværs i USA og tænke lidt over, om ikke vi skal på de kanter igen – når verden bliver ‘normal’.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

11 kommentarer til “En hel kasse slik fra USA”

 1. Hej Karen. Aj hvor er du heldig at vinde sådanne lækkerier. Det ser godt ud. Jeg er glad for høre, at du godt kan finde på at læse slutningen på en krimi. Så er jeg ikke den eneste skyldige i den synd. God dag til dig.

  Like

 2. Ej for s…….. hvor var det heldigt. Skulle jeg sige nogen der skulle vinde den gevinst. så skulle det absolut være dig.
  Du er å vild med USA. Tillykke.
  Klem

  Charlotte

  Like

 3. Jamen, til lykke!
  Jeg tror aldrig, jeg har deltaget i sådan en konkurrence, så jeg er jo selv ude om, at jeg ikke vinder noget 🙂 Til gengæld har jeg af og til afholdt sådan en ting på min blog, og det er faktisk ret hyggeligt at kunne gøre en vinder glad. God fornøjelse med amerikanerslikket! (Og nu er jeg blevet totalt sliksulten …)
  Kh Nana

  Like

  1. Du har måske ikke deltaget i konkurrencer, men du har da holdt dem 🙂 Jeg vandt to kønne kander hos dig, da du havde Drømmegaven. Dem bruger jeg stadig meget. Så faktisk har jeg vundet hele tre gange – god hitrate 🙂
   Man er vel altid lidt sliksulten – da min niece var lille og ikke ville spise rigtig mad, men gerne jordbær og slik, sagde hun bare, at slikket var til en helt anden mave. Det er sande ord.
   Kh, Karen

   Like

 4. Det er et sjovt koncept – tillykke med præmien!

  Vi skulle have været til USA for 1½ måned siden, men… ja, det blev jo ikke til noget. Hvornår vi kommer til at rejse derover er meget usikkert. Jeg tror, vi udskyder den rejse i nogle år, indtil vi føler, at det er sikkert. Det bliver nok nærmere New Zealand eller Vietnam, vi tager til, når det atter bliver tid til at bevæge sig uden for Europa 🙂

  Like

  1. Åh, hvor er det synd for jer. Vi har flere gange snakket om, hvor heldigt det var, at vi var af sted i 18 og 19 og ikke havde planer om at rejse i år. USA er et pragtfuldt land at rejse i, og amerikanerne er generelt de sødeste og mest gæstfrie mennesker. Jeg håber, I kommer af sted igen – New Zealand og Vietnam har jo også corona – så I kan lige så godt tage til USA, hvor det ligesom her mest er koncentreret i de store byer 🙂

   Like

   1. Ja, det var ret ærgerligt – vi har planlagt den tur gennem flere år. Men vi var først og fremmest glade for ikke at være afsted, mens det hele eskalerede.

    De to lande har også haft corona, men har tacklet krisen langt mere professionelt end USA, og jeg må ærligt talt indrømme, at jeg ikke er tryg ved at rejse derovre, så længe deres økonomi er så ødelagt, som den vil være de kommende år på grund af den nuværende krise.

    Like

 5. Wow….Tak for det tip om USA! Når tiderne ellers er normale, holder jeg meget af at rejse ud i verden på egen hånd, så jeg “samler“ på folk der faktisk ved noget om spændende steder ude i verden. Kender du forresten couchsurfing.org ?? Fantastisk website med mange muligheder.

  Like

Der er lukket for kommentarer.