Hvem mon nyder conoratiden?

Hvis man rigtigt skal nyde coronatiden, skal man være lykkeligt uvidende om den. Det er der ingen mennesker, der er. Men hundene – hundene er bare glade for, at der er nogen hjemme hele dagen. De aner ikke, hvorfor vi er der, de er bare glade for, at det er sådan.

Man kan sagtens sidde og læse arbejdslæsning i sofaen. Og man behøver slet ikke gøre det alene.

Faktisk er der ikke ret meget, man behøver at gøre alene, når man har hund. De vil være med. Med i køkkenet, med i sofaen og med ud og gå tur. Og når man så har siddet oppe ved computeren og kommer ned til dem i stuen, kigger de på en med det der ‘hvor har du været så længe’ blik.

Vi mennesker kan ikke være lykkeligt uvidende på den måde, men hvor har vi godt af at omgås dem, der kan.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Hvem mon nyder conoratiden?”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: