Julepyntet soveværelse

Lidt pynt skal der til i alle husets rum, og i går kom turen til soveværelset. Den ny, rolige og enkle stil skal bibeholdes også i juletiden.

En lille dekoration med kogler og sølvkogler i en grå opsats, to rustikke julekugler og en vase med en af de forpjuskede fyrregrene, jeg fortalte om i går.

Det ser fint og enkelt ud, men er alligevel både julet og lidt festligt.

De små sølvkogler er så fine sammen med naturpynten. Det er først, når man kigger efter, man rigtigt opdager dem.

Det er al den julepynt, der kommer op i soveværelset – bortset lige fra to hjerter, der hænger i gråternet bånd i vinduet.

Jeg øver mig i enkelhed. Men… jeg kan altså høre mine to drillenisser begynde at lave ballade i julekassen, så mon ikke de får listet sig ud en af dagene? Derefter aner man jo ikke, hvad der sker.

God søndag – 2. søndag i advent.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Julepyntet soveværelse”

 1. Det ser fint ud! Jeg plejer ikke at julepynte soveværelset, men det har jeg faktisk gjort i år. Bare en lille smule. Jeg er glad for enkelhed, det ved du, men lige ved juletid er det svært at holde det helt enkelt 🙂
  God adventssøndag til jer alle fire,
  kh Nana

  Like

  1. Jeg bliver så inspireret af dine billeder. Du er så god til at fange lyset. Jeg er nok mere maksimalistisk indrettet inden i – men netop i soveværelset er enkelhed altså med til at give en god stemning – og god søvn 🙂
   Kh, Karen

   Like

 2. Enkelhed… skal man høre det fra en maksimalist… :-)))))
  Kald det, hvad du vil. Det er smukt og jeg er enig i at forpjusket fyr er meget lettere end gran. (Det er en af de ting, jeg er så glad for her omkring Ebeltoft: Fyrreskovene. Smukke farver og elegante former.)
  God adventssøndag.
  Kh Lisbeth

  Liked by 1 person

  1. Hehe – ja. For nok er jeg maksimalist, men jeg kan ikke lide rod. Og bylter man for meget sammen, bliver det rodet. Derfor prøver jeg at styre mig og lade det være en enkel maksimalisme 😀
   Der er meget at være glad for omkring Ebeltoft.
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: