Jul på jobbet 2019

Igen i år har jeg lavet juledekorationer til jobbet. Til frokoststuen, til mødelokalet og til vinduet for enden af gangen. Det er helt, som det plejer. Men dekorationerne er nye.

Til frokoststuen har jeg lavet den største af dekorationerne. Den er lavet i en grå skål, og farverne er natur – og lige lidt lysegrønne kugler. Jeg ville gerne have sat to høje lysholdere i. Men af sikkerhedsmæssige grunde, nøjes jeg med at indbygge en glas til fyrfadslys. Levende lys på en arbejdsplads kan være lidt risikabelt, og jeg vil ikke påtage mig at gå sidst hver dag for at være den, der puster lys ud.

De sjove overskårne kogler er nogle jeg har købt. Det er dem, der ellers ligner roser, når man ser dem oppefra.

Til mødelokalet er dekorationen lidt mere enkel. En trækasse med lidt grønt, et par rustikke kugler nogle grene fra haven og eukalyptus. Jeg håber, eukalyptusgrenene holder. Ellers må jeg finde på noget andet i løbet af måneden, når de drysser. De står i oasis, men…

Derudover er der et lille plasticjuletræ med pynt – det bliver først pyntet derinde, så det kan jeg ikke vise endnu, en bakke med fyrfadslys og en lille vase med grønt.

Nu glæder jeg mig til at stille det hele op i morgen.

God mandag den 2. december.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Jul på jobbet 2019”

    1. Tak, Leila ❤ Årets trend – mener du med de tørrede hortensia? Der er det vist mere et tilfælde af den uret, der er gået i stå og stadig viser klokken rigtigt to gang i døgnet – jeg har altid brugt tørret fra haven i juledekorationerne som en måde at hente den forgangne sommer ind i pynten 🙂

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.