En hvirvelvind med meget på hjerte

Jeg har så meget på hjerte. Der er så meget, jeg gerne vil fortælle om. Kagebogen, blomsterbogen, besøg i et julestjernegartneri, blomster og dekorationer, nyt soveværelse, sprøde frostmorgener og meget mere. Der sker så meget – og så meget godt.

Der er også ret meget, der trænger til at blive gjort. For alle de oplevelser og alle de festligheder, som oktober og begyndelsen af november har budt på – ja, det betyder nullermænd i krogene, nedfaldne blade på fliserne og georginer, der stadig ikke er gravet op.

Og nok er jeg lidt afslappet i forhold til den slags, men når det begynder at vokse mig over hovedet, smutter mit mere afslappede jeg og bliver erstattet af en hvirvelvind.

Når vi er hjemme igen i eftermiddag, er det weekend. Så håber jeg at få tid til at hvirvelvinde det hele. Det er nok lidt optimistisk, for en weekend er jo kun to dage lang. Og der skal jo også være tid til lidt ro.

Men jeg skal nok få det gjort – det meste af det i hvert fald – og der skal nok komme beretninger om gartneriets overdådige mængder af julestjerner og de gode tips til pasning af dem, jeg fik på besøget.

Der skal nok komme anmeldelser af bøgerne, som forfatterne har sendt til mig (Det forpligter altså! Forfatterne lægger deres hjerteblod i de bøger…)

Og der skal nok komme noget om alt det andet. Men nu skal jeg lige være hvirvelvind først, så jeg kan koncentrere mig om det sjove med god – eller næsten god – samvittighed. Og I, mine søde læsere, kan trøste jer med, at jeg ikke løber tør for emner sådan lige med det samme.

God weekend.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “En hvirvelvind med meget på hjerte”

 1. Jeg elsker, når jeg har en masse blogindlæg i hovedet, og jeg kan høre, at det er sådan du har det lige nu. Det lyder som om, der er rigeligt at tage sig til i Skivholme, men så længe man har energi og lyst, er det bare rart 🙂 Jeg ønsker dig en dejlig weekend med masser af aktivitet, døde nullermænd og tid til te!
  Kh Nana

  Like

  1. Tak, søde Nana. Jeg er bare ked af, at jeg ikke har nået de to bøger. Men det skal gøres ordentligt.
   Der er rigtig meget at se til. Det her er vores første weekend uden festligheder siden den 12. oktober, og samtidig er der vildt travlt på arbejdet. Jeg glæder mig til juleferien og til adventstiden, hvor der forhåbentlig bliver tid til lidt stille adventsstemning.
   Men først: Aaaattack! Død over nullerne!
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: