Genbrug af fødselsdagsbuketten

I dag så min fine fødselsdagsbuket ikke længere så fin ud. Den har stået i 11 dage, og nu kunne den ikke mere.

Der var dog stadig blomster, der kunne klare en dag eller to mere. Det var de hårdføre og holdbare chrysantemum – og selvfølgelig en masse af det grønne.

De er nu sat i oasis i en skøn skål, jeg købte i går, da vi var til juleåbent hos Aase Hviid Design.

Skålen ligner den fineste zinkskål, men den er faktisk af nedbrydeligt plastic. Lidt genialt.

Det er ikke nemt at vinke farvel til blomster, og derfor er det dejligt at give nogle af dem nyt liv i en ny sammenhæng – for en lille stund.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Genbrug af fødselsdagsbuketten”

 1. Det er lidt vildt hvad man kan få plastik til at ligne, skålen er bare flot syntes jeg. Og er bare dejligt når man kan strække levetiden på blomster lidt længer.

  Like

  1. Ja, det er lidt genialt med den teknik, at man kan lave nedbrydeligt plast. Bare man kunne lave poser og kopper og alt det andet på samme måde? Det må man da kunne. Der skal nok komme smarte teknologiske løsninger på det meste, så vi ikke skal tilbage til stenalderen igen, som mange miljø defaitister forestiller sig det 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: