Oprydning på bloggen – med konsekvenser

I sidste uge gik jeg i gang med at rydde op i indlæg fra 2015.

Der blev ryddet op, der blev smidt ud, og der blev flyttet indlæg til en genbrugskasse – en kasse, hvor sådan set ok opskrifter kunne ligge og vente på nye og bedre billeder.

Fredag sidst på eftermiddagen ringede min telefon. Hvor er opskriften på forretten med laks og spinat blevet af?, blev der spurgt. Ups – den lå i genbrugskassen. Og ventede på bedre billeder. Og nu var der en sød læser, der manglede den. Jeg fik røde ører og fik øjeblikkeligt lavet om på den misere.

Så opskriften på en lille lækker forret med laks og spinat ligger nu igen på sin vante plads. Og der bliver den liggende. Billederne kan jeg skifte ud, næste gang, jeg laver retten. Men læserne hverken kan eller vil jeg skifte ud.

Lørdag, mens jeg gik og gravede i haven,

fik jeg en sød sms om, at retten var lavet, og at det smagte rigtig godt. Det var dejligt at høre, for opskrifter er jo til for at blive brugt. Og så pyt med, at lyset er lidt for gult, eller hvad der nu kan være i vejen med billederne. Det er jo ikke billeder, man spiser, selvom de kan gøre en noget så sulten, når de er gode nok.

Måske jeg lige skulle tilføje, at hvis du også mangler en opskrift, må du gerne slå på tråden eller sende en mail?

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Oprydning på bloggen – med konsekvenser”

  1. Ja, det skal man – men der er over 1900 indlæg på bloggen nu, og det kan jeg slet ikke overskue. Derfor skal der også sorteres. Men med nænsom hånd 🙂
   God dag til dig, søde Lone – og knus, Karen

   Like

 1. Du har før fortalt, at du rydder op på bloggen. Smider du simpelt hen indlæg ud? Jeg er på mange måder fan af forenkling og oprydning, men tænker, at det er svært at rydde op på bloggen.
  Jeg kommer desværre ikke til at savne dine opskrifter, for min (computerens) harddisk brød sammen for nogle uger siden og blev udskiftet. I den forbindelse mistede jeg alle mine gemte favoritter. Og der var mange. Øv bøv. Nu forsøger jeg at huske også at back-uppe dette.
  Og jeg er begyndt forfra på en ny samling ‘mad fra Skivholme’, for undvære dem kan jeg ikke 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Det er da skønt at være uundværlig 😀
   Jeps. Jeg smider ud. Der er indlæg, der holder, og der er indlæg, der bare er forældede. For eksempel give aways som ‘vind en billet til food festival’. Der er også opskrifter, som jeg senere har forbedret eller udgivet igen med nye billeder. Der ryger de gamle ud.
   Men jeg gemmer også nogle. Det er dem, der har potentiale til at blive til et nyt indlæg.
   Jeg har blogget så længe, at der er 1900 indlæg i alt. Det er der ingen, der kan overskue – heller ikke mig. Derfor tager jeg en måned ad gangen, gennemgår de gamle indlæg og ser, hvad der stadig giver mening at beholde. Mening giver det nok mest for mig selv. Indlæg med vores hedengangne dyr, om de små sorte køer m.v. Men jeg var altså lige for hurtig med lakseindlægget 🙂
   Du må bruge søgefeltet. Det virker, og så behøver du faktisk ikke have så mange gemte favoritter. Det kan måske give anledning til en oprydning i favoritterne, når du skal til at genskabe listen 🙂
   Kh, Karen

   Like

   1. Jeg vil have oprydning in mente, for jeg kan godt se behovet, selv om jeg er et stykke fra 1900 indlæg 🙂
    Søgefeltet er fint, men jeg bruger typisk favoritterne som en idebank. Jeg starter da bare forfra. Nogle kan jeg huske, og nogle må så komme til efterhånden.

    Liked by 1 person

 2. Den opskrift må jeg da prøve – lyder vildt lækkert! Og når jeg får mere tid her i løbet af efteråret, så skal jeg bruge nogle hygge eftermiddage på din blog 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.