Staudesalg hos Staudeblomsten

Måske husker du, at jeg besøgte Staudeblomsten til Haveselskabets Havefestival for en månedstid siden?

Ud over at være fascineret af ideen med at forme en have som en blomst var jeg også betaget af havens enorme mængde forskellige stauder. Det gav et anfald af akut havesyge…

Her i weekenden holder Staudeblomsten plantesalg. Jeg var der til åbningstiden klokken 10 i dag, og se, hvad jeg fik med hjem. En børfuld haveglæde.

Resten af dagen er gået med at grave huller – grave op, grave ned, flytte, sortere, begrænse, skille og plante igen. Alt sammen i det skønneste vejr. Så kan man vel ikke få det meget bedre?

Hvis du trænger til fornyelse i staudebedet, er der åbent igen i morgen fra 10-16. Adressen er Tandrupvej 5, 8462 Harlev J.

God lørdag aften.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “Staudesalg hos Staudeblomsten”

  1. Lækker børfuld.
    Det er et virkeligt spændende sted. Jeg har kun været der en gang, men var vildt imponeret over så mange stauder, man kan se i naturlig højde og på naturligt blomstringstidspunkt.
    Go søndag. Det bliver vist plantevejr igen i morgen.
    Kh Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.