Vækst

I går aftes sad jeg og scrollede i mine egne billeder på Instagram. Det var som en lynhurtig tidsrejse. Et dup med fingeren på skærmen og man er et år tilbage i tiden. Og det slog mig, hvor meget vækst billederne viser. Ude og inde.

Den store kertepileurt var lille, spinkel og nyplantet for tre år siden.

Den er vokset og breder sig nu så meget, at jeg vil dele den næste år. Den lille perlekurv er også blevet moden til en deling. Den er blevet bar i midten og blomstrer i kanten, så to nye planter bliver der i hvert fald ud af den.

Og lammøre Big Ears. Den er så flot, at jeg har svært ved at nænne at begrænse den. Men det skal nok gøres, for den er ved at overtage bedet helt og aldeles. Den skal man vist passe lidt på.

Væksten i den russiske kulsukker, jeg fik af Jeannett Fruergaard i foråret,

er også imponerende. Bladene er blevet monsterstore, og jeg kommer vist til at flytte omkring på de selskabsplanter, jeg købte til den på plantemarkedet i maj.

Men aller- allermest er Maggie vokset. Fra den lille prut hun var, da vi fik hende i maj,

til en opløben, næsten-teenager nu, hvor hun er et halvt år gammel.

Hun er stadig den lille – men det varer ikke længe. De to kan sagtens fylde det meste af den lille ‘hunde-tilladte’ sofa sammen som i går, hvor det var godt at putte sig der og tørre i klump.

Sjovt som man kan se på planter, dyr og børn, hvordan tiden går – og man slet ikke kan se det på sig selv??

God onsdag.

P.S.: Du kan se alle billederne på Instagram lige her: Instagram. Jeg bliver glad, hvis du følger mig der også, for det er så rart at vide, at der er andre end russiske spammere, der gør det 😀

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Vækst”

  1. Hej Karen 😊
    Ja tiden går og den går stærkt!!
    Godt at det kun er hund, børn og have man kan se det på og ikke os…. hahaha 😂😂 Jeres hunde er så søde som de ligger dér sammen. Dejligt for jer at det går så godt med dem 😊

    Knus Vibeke (@vilishave)

    Like

Der er lukket for kommentarer.