Og så var der det med telefonen

Telefonens endeligt var knap så dramatisk som vaskemaskinens.  Den kunne bare ikke mere.

Havde brugt sin sidste hukommelse og gik i selvsving ved blot den mindste opdatering.

Onsdag hentede jeg en ny i pakkeshoppen i Brugsen. En fin, ny Samsung. Stor og skinnende og så flunkende ny. Meget lettere at betjene end den gamle.

Den har rigtig meget hukommelse (som de mange daglige opdateringer nok skal gøre kål på med tiden), og den tager gode billeder. Jeg har længe tænkt på, at det da er noget nemmere at have en telefon med end det store, tunge kamera.

Lisbeth med Lisbeths Haveblog anbefalede Samsung til gode billeder, og det tænkte jeg ind i mine overvejelser om en ny telefon. Jeg synes Lisbeths billeder er så gode. Da tre af mine unge kolleger havde netop den her Samsung A70, og jeg fik lov at lege lidt med en, var der derfor ikke så meget at betænke sig på.

Ser man sig omkring ved et møde, ligger der som regel en sort telefon pr. deltager på bordet. Mit cover er pink. Jeg vil være sikker på at få den rigtige med hjem – og derudover kan verden godt trænge til lidt glade farver.

Sortsyn er der nok af.

Og apropos det: Set i verdensperspektiv er det at få en ny telefon ikke stort. Så hvorfor skrive om det? Man kunne jo skrive om, at Trump kunne bruge lidt bedre manerer, eller om klimapopulisme – eller om regeringen og deres spindoktorer og tidlige pension. Men det gør alle aviserne jo.

For mig er det stort at købe en ny telefon, der er lige så dyr som en vaskemaskine. Det er det nok i virkeligheden for de fleste…

God fredag

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Og så var der det med telefonen”

  1. Gratulerer med ny telefon, Karen. Det er stort å få ny telefon, i alle fall for oss i vår generasjon som er vokst opp med nøysomhet og lært opp til å ta vare på tingene våre. Og ja, jeg liker blogger som forteller om dagliglivet. Nyheter og fora for andre interesser finner jeg annetsteds.

    Liked by 1 person

  2. Tak, Karen. Og tillykke med din nye mobil. Jeg er sikker på, at du bliver hverdagsglad for kameraet. Rosen er måske med det? Jeg er spændt på at se/høre, hvordan det går.
    Herligt cover ;-))))
    Kh Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.