Bloggen holder ferie

Sådan. Jeg nåede det. Færdig på arbejdet, og klar til at holde ferie. Det gør bloggen også i år. Det er andre ting, der skal passes i de næste tre uger. Det er tid til at tage ud og finde ny inspiration og få nye indtryk.

Husk, at du altid kan søge på opskrifter eller andet ved at bruge søgefeltet foroven på siden.

Med over 600 forskellige opskrifter, kan du sikkert finde inspiration, hvis du står og mangler ideer til aftensmaden – også selvom der ikke kommer nyt i et par uger.

Du kan også tage et kig ind på Pinterest – under Mad fra Dalsgaard i Skivholme er der masser af billeder og links, der kan inspirere en dag, hvor du ikke lige ved, hvad du skal fodre dig selv og familien med.

Pinterest er faktisk et ret godt sted at gemme – og finde – inspiration.

Jeg glæder mig både til blogferien og til at komme tilbage til skriverierne igen med mange nye og spændende ting at fortælle om fra haver, fra køkkener og meget mere.

Slut for nu – jeg skal have ladet kameraet op…

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

13 kommentarer til “Bloggen holder ferie”

 1. Håber I har en dejlig ferie søde Karen. Kommer I til Nordjylland må du endelig give lyd. Så ku der måske drikkes en kop kaffe på terrassen.

  Knus
  Lone

  Like

 2. Og rigtig god ferie til dig 🙂 Det giver lidt ro og frihed ikke at skulle tænke blog hver dag – men er sikker på, at du vender tilbage med mange skønne indtryk, som du altid er så god til at formidle. God sommer 🙂 kh Jette

  Like

 3. Rigtig god ferie – jeg glæder mig til du er tilbage igen.
  Hjertelig hilsen Ellen

  Like

 4. Rigtig god ferie! Tak for tippet med at søge – og med at gøre opmærksom på dine mange opskrifter! Som ny gæst på din blog havde jeg slet ikke opdaget det – men det lyder som en oplagt idé at sidde i skyggen med en iPad og få inspiration til nye retter. Tanker fra Anette

  Like

Der er lukket for kommentarer.