I morgen starter CPH Garden 2019

I morgen skal jeg tidligt op. Ja, tidligere end jeg plejer, for jeg skal med toget 6.28 fra Skanderborg til København. Det gør jeg gerne for at være med fra starten, når CPH Garden 2019 åbner.

Jeg var nemlig også med i 2017, og det var en stor og dejlig oplevelse.

Kronprinsessen åbnede ballet… og jeg var da mildest talt lidt starstruck.

Der var skønne udstillingshaver…

Og der var boder med utallige havefristelser.

Det bliver garanteret ikke ringere i år, og jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver nemlig også et gensyn med alle de gode have- og blogvenner, så pyt med at jeg skal op klokken 5… Det bliver så rigeligt umagen værd.

Der kommer selvfølgelig billeder på fredag.

CPH Garden varer fra torsdag til søndag, og der er helt sikkert stadig billetter. De kan købes hos Haveselskabet.

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “I morgen starter CPH Garden 2019”

 1. Det bliver bare SÅ godt.
  Jeg var til repæsentantskabsmøde i Haveselskabet og hørte lidt detaljer fra arrangementet. Det bliver virkelig godt, er jeg sikker på. Der er langt mere prestige i at være udstiller denne gang.
  Jeg glæder mig .
  Kh Lisbeth

  Like

 2. Jeg håber at få tid til at køre derud – det var, som du så rigtigt skriver, et virkelig fint arrangement til deres premiere i 2017, og jeg tror ikke, der er nogen, der bliver skuffede i år! Rigtig god tur – og tak for alle dine smukke billeder!

  Like

  1. Selv tak, Anette 🙂 Det bliver garanteret et super arrangement igen. Og det skader ikke, at det i år er lidt lettere tilgængeligt. Valbyparken er lidt på tværs af busser og tog. Så vidt jeg kan se, kan man gå fra Malmparken og lige derned.

   Like

Der er lukket for kommentarer.