Sus i skørterne – og lidt uartighed

De kønne akelejefrøkener danser for vinden i deres balskørter.

Af og til letter vinden – eller en frimodig hånd – lidt på deres danseskørter…

De er lidt løse på tråden, de akelejer, og i de lange sommerdage sker der mange frivole sammentræf og stævnemøder. Romantikken blomstrer i bedene på trods af alle sortsskel.

De mørke krydser sig med de lyse,

de gule med de lyserøde…

og de fyldige med de spinkle.

Og tænk sig: alle børnene er velkomne, de bliver kønne og glade og fortsætter de voksnes ganske uansvarlige livsstil.

Og ingen bebrejder dem det mindste.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Sus i skørterne – og lidt uartighed”

  1. Hihi sikke en dejlig historie om dine smukke akelejer. Elsker de blomster, som for mig, minder mig om mine skønne dage hos min oldemor. Hun havde en kæmpe have, og den var fyldt med akelejer og andre romantiske oldemor blomster.
    Flotte billeder

    Knus
    Lone

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: