Spændende haveoplevelser på vej

I morgen skal jeg på havebesøg hos Claus Dalby. Jeg elsker den have. Overdådig på alle måder. Der er ikke en eller to af noget – der er meget af alt.

Det giver sådan en ‘alt er muligt’ følelse, når man vandrer rundt og næsten bliver væk i det grønne.

Det er en oplevelse og ikke en målepind for, hvordan der skal se ud i vores egen have. Så jeg bliver ikke spor misundelig. Jeg nyder det bare. Et sådant projekt har vi hverken tid eller råd til at gennemføre, for den slags haver kommer ikke af sig selv. Gid de gjorde… kan man nok sukke lidt…

Det er en fornøjelse at komme på det årlige besøg, og det er ikke sket endnu, at jeg ikke er kommet hjem med en ønskeliste. Ønsker, der som regel senere er gået i opfyldelse, og som har bidraget dejligt til vores egen haves udformning.

Slangeurt, den røde hyld,

og de små planter af snebynke, der lige har stukket hovedet over jorden nu. Dem glæder jeg mig til.

Når så euforien over det havebesøg er ved at fortone sig, kommer CPH Garden 2019 i juni. Det var en stor oplevelse for to år siden, og det bliver det helt sikkert igen. Jeg er inviteret med som blogger, så der kommer helt sikkert mere derfra.

Det er altid så dejligt at have noget særligt opløftende at glæde sig til. Det er ikke sådan, at hverdagen ikke er fyldt med dejlige begivenheder.

Men den lille, ekstra gnist, som kommer fra særlige og usædvanlige, dejlige begivenheder, giver inspiration og ny energi, og det har man altid brug for.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Spændende haveoplevelser på vej”

 1. Rigtig god tur, Karen. Claus Dalby kan altså noget med farver, som jeg er meget fascineret af. Og hans ihærdighed med at finde liiiige den rigtige nuance er meget inspirerende.
  Vi ses til CPH Garden 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Jeg er også Dalby-fan, og jeg kommer nok også til at købe hans nye bog. Jeg glæder mig til CPH Garden – Nana kommer også – og en hel masse andre, vi kender. Det bliver da den store kusinefest 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: