Lille hvalp på vej

I lørdags var jeg med husbonden og Rosie til hundetræning. De går i lørdagsskole, så de ikke glemmer det hele inden næste jagtsæson.

Hundene er helt pjattede met at træne – der er logrende haler over hele linjen.

Her kommer Rosie hjem med ‘apporten’ – en død fasan, der har været frosset ned og tøet halvt op flere gange – lækkert…

Normalt bruger jeg den tid lørdag formiddag med støvsugeren, men der var en grund til, at jeg var med. Vi skulle se lidt nærmere på den her bedårende klump.

En af hvalpene bliver vores om en god månedstid. Sådan en klump små, varme hvalpe er noget af det sødeste. De har kun lige fået øjne.

Vi glæder os rigtig meget, men selvfølgelig er jeg også lidt nervøs. Det kan næppe undgås, når det gik så skidt sidste gang. Men – som det gamle ordsprog siger – brændt barn skal op på hesten igen.

Til den tid bliver vi tre hunner i huset. Skal man kalde det Girl Power eller bare Paw Patrol?

Vi overvejer, om ikke hun skal hedde Maggie.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

11 kommentarer til “Lille hvalp på vej”

 1. Åh, jeg smelter ligesom Lisbeth. Så nuttede!! Maggie and Rosie – det lyder godt.
  Jeg kommer til at tænke på dengang jeg var gift med en jæger og havde en springer spaniel. Da gik jeg rundt med sådan nogle genoptøede fugle i lommen. Det blev en vane. Jeg er ellers ikke så meget for at håndtere døde dyr, og jeg havde helt glemt at jeg har haft en periode hvor jeg kunne 🙂
  Kh Nana

  Like

  1. Det kunne du såmænd godt, hvis du skulle – men de er ikke så lækre, at det gør noget. Christie gad ikke de fugle – hun ville ikke have noget i munden, som andre havde haft i munden først. Trænerne var lidt målløse 🙂
   Jeg syntes først, den nye hvalp skulle hedde Maisie, men det lyder nok lidt for meget hen ad Rosie, og de skal jo kunne høre forskel på navnene. Det bliver spændende at se, hvordan det hele går. Men det skal nu nok gå godt.
   Kh, Karen

   Like

 2. Totalt enig, alle hvalpe er ikke til at stå for, katte derimod, siger mig ikke noget og ingen overholder lovgivningen, det med at de skal holdes på egen grund.
  Held og lykke med den næste lille “maggie” 😊

  Like

  1. Hej Sigrid. Det er jeg slet ikke enig i. Jeg elsker også katte, og det med at holde dem indenfor egne matrikler? Glem det. Katte gør, som de vil. Deres små trekantede hjerner forstår ikke den slags skel, de fatter kun den spændende raslen af en måske-mus i bladene.
   Jeg møder af og til folk, der enten kun kan lide katte eller kun hunde. Men det er godt for os at omgås begge dele. Katten kan lære dig, at du ikke kan styre alt her i livet, og det er sundt at vide.
   vh/Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: