Mød Rosie

Så kom dagen, hvor guvernante-hunden, Rosie, kom.

Ikke svævende ned fra himlen med sin paraply, som Mary Poppins, men i samme bur som Fie i den gamle Suzuki – i fuld fordragelighed. Rosie er en dejlig hund.

Der ser ud til, at det går godt med de to.

Fie snuser meget til Rosie, der ret ophøjet viser, at hun altså er den ældste og har krav på en vis respekt. Der er blevet knurret lidt af den bette Fiefims, og Rosie har annekteret et ben og en soveplads.

Alt godt indtil nu… håber, det hele virker efter hensigten. I hvert fald har vi sjældent set Fie så meget i ro som i dag.

Det er vist godt for hende at blive rusket lidt ud af sin komfortzone og få en firbenet rollemodel. Det bliver en spændende måned.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “Mød Rosie”

 1. Jeg håber inderligt at det lykkes at få skik på rollingen og det tegner vidst godt 🙂
  P.S. jeg har ikke kunne kommentere på din blog uden at oprette en WP konto, det er måske også gældende for andre læsere.

  Like

  1. Hej Lisbeth,
   Jeg håber også – men det er ikke nogen mirakelkur, kan jeg sige efter en uge.
   Det er mærkeligt med det med kommentarer. Jeg har sat den til, at man kan kommentere, hvis man opgiver navn og mailadresse, og til at jeg skal godkende kommentarer først. Det er for at undgå spam. Der er mange viagrasælgere, der gerne vil igennem her på bloggen – uvist hvorfor…
   Jeg har lige dobbelttjekket, og indstillingerne er stadig de samme, så jeg aner ikke, hvad der kan være galt.
   vh/Karen

   Like

 2. Det glæder jeg mig virkeligt til at følge. Det er interessant, hvis det kan gøre en forskel på Fies adfærd, så hold os endelig informeret 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: