Herfra min verden går…

Når man går ind på yr.no for at se vejrudsigten, viser de et lille kort i højre side. Jeg har aldrig kigget sådan særlig meget på det, men det gjorde jeg i dag.

Endelig et kort, der prioriterer rigtigt, ikke? De er slet ikke så dumme, de nordmænd.

Derudover siger den norske vejrudsigt for Skivholme ‘liten kuling’, ‘frisk bris’ og ‘laber bris’ for resten af ugen. Så selvom temperaturerne måske ikke er så lave, er det koldt. Vi skal huske at fodre fuglene.

Hmmmm – jeg hygger mig nu stadig med tanken om Skivholme som hovedstad…

God mandag.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Herfra min verden går…”

Der er lukket for kommentarer.