Slank med Claus Dalby?

I de senere år har jeg lagt mig noget ud. Det er jeg selvfølgelig ikke helt tilfreds med, selvom det ikke er noget, jeg tænker meget over. Det er mest, når jeg ser mig selv på billeder og tænker: Hvem er den lille, kugleformede kone?

Det var gået ligesådan for Claus Dalby, og sidste år gik han i gang med at lægge kosten om. Han har tabt 40 kilo siden. En veritabel mager jagthund er han blevet. Det er der – ikke overraskende – kommet en bog ud af.

Den bog har jeg købt. For ligesom Claus kan inspirere, når det gælder haven, er han heller ikke så tosset til at kokkerere. Bogen er fyldt med lækre opskrifter, der ikke lægger ekstra centimeter til taljen.

Og den er fyldt med lækre billeder, der inspirerer til farverig madlavning.

Den slags mad, skal vi have en del af fremover. Vi har på ingen måde tænkt os at droppe kødet. Jeg mener – hvad skal man da have noget af verdens bedste kødkvæg gående for, hvis man slet ikke selv spiser af dem?

Men flere grøntsager – og tilberedt og blandet på en interessant måde – det vil der komme. Og selvom jeg ikke taber et kilo om ugen? Hvis det bare blev 400 gram? Hver uge? Stille og roligt? Det ville da være dejligt.

I morgen starter jeg med at koge nogle sorte ris. De er åbenbart vildt sunde, og de ser så flotte ud i Dalbys salater. Sådan en salat skal vi have i morgen aften. Med en lille entrecotebøf til.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Slank med Claus Dalby?”

  1. Rund aber gesund
    Eller rund ist auch eine Figur
    Du har bare opmagasineret en Masse visdom, så du er sk… klog

    Like

Der er lukket for kommentarer.