Aldrig har jeg været så bagud

Første søndag i advent. Kirke og alle de dejlige adventssalmer, besøg i Galleri Udsigtens julestue, frokost og tænde det første lys i adventskransen.

Normalt på den her tid, emmer hele huset af rolig adventsstemning. Pynt, dekorationer og lys alle vegne.

Sådan er det ikke helt i år. Vi skal nok nå det, bevares. Alt behøver jo  heller ikke at være klar til første søndag i advent. Men i år er der altså meget, jeg ikke har nået endnu.

Det skyldes vist mest hende her.

Fanget i et roligt øjeblik, som der da heldigvis bliver flere og flere af.

Men det her er nu mere normalen….

Jeg havde heldigvis nået af få flødeskummet ud af skålen, før hun rendte med den, så gæsterne kunne få peberrodssalat til frokosten.

Vi når nok at få pyntet op og lave huset fuldt af varm julestemning. Lige nu er det mere varm Fie-stemning med masser af leg og ben-gnavning. Næste år, hvor jeg igen kan lave dekorationer uden at få de fleste grankogler ædt, går det sikkert nemmere igen. Og måske når jeg at få ordnet kalenderlyset inden midt i måneden. Måske i morgen? Ellers ved vi alligevel godt, hvad dag det er…

Første søndag i advent. En særlig dag i året, og det kan mangel på julepynt ikke lave om på.

1
Det første lys er Ordet, talt af Gud,
det skabte liv, hvor alt var øde,
med fuglesang, med blomster, der sprang ud,
med glæde over markens grøde.

God adventsaften.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Aldrig har jeg været så bagud”

 1. Hihi du har da næsten fået småbørn i huset igen, søde Karen 😆
  Du ved jeg er helt forelsket i den dejlige Fiemus, og jeg synes bestemt hun er vigtigere end julepynt 😉 det synes hun sikkert osse.
  Jeg tror også du nok skal få julepynten og hyggen klar inden længe. Det kan du slet ikke lade være med. Det skal bare være i hundefri zone hihi.
  Rigtig god dag

  Knus, Lone

  Like

  1. Det var da en genial ide 🙂 Og måske en nissehue? Nej – den æder hun nok… Kan en hund være af gnaverfamilien? Det er der noget, det tyder på…
   Selvfølgelig har jeg da en liste – og det bliver krydset lidt af på den hver dag. Nu har vi for eksempel fået et kalenderlys 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.