Succes! En krudtmås i ro

Jeg påstod hårdnakket forleden, at Fie altid er i så meget aktivitet, at det er umuligt at få et billede af hende. Det passer ikke helt.

Et gnaveben giver ro i sjælen, og kan man ligge på sin far og gumle, er det en rigtig hyggestund, der kan få selv en krudtmås til at forholde sig i ro – i op til flere sekunder ad gangen.

Her til formiddag fik hun et rigtigt gnaveben – en god okseknogle med lidt kød, brusk og sener på, så nu er far og hund gået ned for at få et bad i bækken, mens jeg vasker det ny køkkengulv, der i den grad bærer spor af kødben. Kan man kalde det en slags housewarming?

Rigtig god weekend!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Succes! En krudtmås i ro”

 1. Hahaha ja der er gang i den dejlige Fie, også når hun gnaver ben, og hvor er hun bare skøn. Hun er vist en af de hunde der har det rigtig godt. Og sådan skal det være.
  Rigtig smuk søndag

  Knus, Lone

  Like

 2. 🙂 På det øverste billede er der faktisk bevægelse i højre øre. Hun er yndig, den lille Fie, og forhåbentlig også snart klar til flere stille stunder 🙂

  Like

  1. Det håber vi. På tirsdag skal hun og Per ud til en ekspert, der kan se lidt på hende og prøve at vurdere, om det er en form for ADHD eller noget, der skal gøres noget ved via en anden form for opdragelse og/eller øvelser. Det bliver spændende!

   Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.