Succes! En krudtmås i ro

Jeg påstod hårdnakket forleden, at Fie altid er i så meget aktivitet, at det er umuligt at få et billede af hende. Det passer ikke helt.

Et gnaveben giver ro i sjælen, og kan man ligge på sin far og gumle, er det en rigtig hyggestund, der kan få selv en krudtmås til at forholde sig i ro – i op til flere sekunder ad gangen.

Her til formiddag fik hun et rigtigt gnaveben – en god okseknogle med lidt kød, brusk og sener på, så nu er far og hund gået ned for at få et bad i bækken, mens jeg vasker det ny køkkengulv, der i den grad bærer spor af kødben. Kan man kalde det en slags housewarming?

Rigtig god weekend!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

4 kommentarer til “Succes! En krudtmås i ro”

  1. Hahaha ja der er gang i den dejlige Fie, også når hun gnaver ben, og hvor er hun bare skøn. Hun er vist en af de hunde der har det rigtig godt. Og sådan skal det være.
    Rigtig smuk søndag

    Knus, Lone

    Like

  2. 🙂 På det øverste billede er der faktisk bevægelse i højre øre. Hun er yndig, den lille Fie, og forhåbentlig også snart klar til flere stille stunder 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.