Oprydning

Af og til skal man rydde op. Ja, egentlig burde man nok rydde noget mere op noget tiere. Jeg burde i hvert fald.

Jeg kan så godt lide, når der er orden, og når tingene er til at finde, der hvor de hører hjemme. Orden giver ro i sjælen.

I dag har jeg ryddet op på bloggen. Ryddet ud i indlæg fra 2012 og 2013. Indlæg, hvor billederne var dårlige, og indlæg med opskrifter, som jeg senere har forbedret væsentligt og genudgivet.

Hvis du kommer til at savne et gammelt indlæg, må du sige til, før jeg tømmer papirkurven. Men det sker nok ikke. Alting har sin tid, og det gælder også blogindlæg. 55 indlæg er kasseret, og næste gang, jeg går i gang, vil det gå ud over 2014 og 2015. Nu er du advaret. Selv på en blog skal der ryddes ud i krogene en gang imellem.

Jeg har tilføjet to nye kategorier: Udflugter og Havebesøg. Så bliver de indlæg lettere at finde.

Headerbilledet er også skiftet ud. Nu banker efteråret på døren, og i september, hvor sommer og efterår slås lidt om pladsen, har vi både blomster, gyldne blade og kastanjer. Headerbilledet må gerne afspejle årstiden, synes jeg.

Og hvorfor er der ingen billeder af Fie? Det er såmænd bare, fordi hun ikke kan sidde/stå stille længe nok, den lille krudtmås. Måske kan jeg få et billede af hende, når hun sover.

God mandag aften.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

11 kommentarer til “Oprydning”

 1. Der er intet så godt som at få ryddet op i en masse l…. ups 😉
  Jeg er også igang, men samtidig roder det helt vildt fordi jeg må sortere i alt muligt, men når det er gjort er det så skønt. Go idé med at rydde op på bloggen også.
  Ville gerne ha haft et billede af krudtmåsen 😆
  Rigtig god eftermiddag kære Karen

  Knus, Lone

  Like

 2. Det er godt med en oprydning. Der har også lige været vejr til det et par dage;-) Jeg slettede næsten alle indlæg på den gamle blog, for efterhånden lang tid siden, og i næsten lige så lang tid har jeg overvejet at slette den gamle blog helt.
  Fortsat god fornøjelse med at gense og slette.

  Like

 3. Næh, det er da lidt vildt, Karen! Jeg kan også godt lide at der er ryddet op (undtagen i bilen hvor jeg trives fint med at der er hundetæpper, gummistøvler, ispinde, sand, jord, rosensaks (man ved aldrig hvad man får lyst til at plukke med hjem), gajoler der er faldet ud af pakken og meget andet), men jeg har aldrig tænkt at man kan slette blogindlæg. Det virker på en eller anden måde meget modigt. Jeg føler mig udfordret. Tør jeg gøre det?!? Det er en fin efterårscollage du har lavet, men, ja, den ville ikke blive ringere af at Fie også kom med 🙂
  Kh Nana

  Like

  1. Jamen, Nana. Tænk lige på, hvor vild du har været i den tid, vi har kendt hinanden. Du har haft en butik og en blog, solgt butikken og slettet bloggen, købt en gul firlænget gård, solgt den og købt en ny. Jeg har bare ryddet lidt op 😁
   Kh, Karen

   Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.