Endelig ferie

Endelig er det ferietid for os i Skivholme. Det har på mange måder været et hårdt halvår – ikke mindst, fordi vi var væk hele marts. Det gav et arbejdsmæssigt efterslæb, der har været svært at indhente.

Så har der været Fie – ligegyldigt, hvor højt man elsker sådan et bette kræ, er det et stort arbejde. Og man kan aldrig sove længere end til klokken seks. Heller ikke i weekenden, for hunde holder bare ikke weekend, mens de er små.

I det hele taget har tingene hobet sig op, og vi har nået at blive godt gammeldags trætte. Derfor er det også så dejligt, at vi nu holder ferie. Bevares, vi skal en masse praktisk. Men der bliver tid til et par dage væk, til at tage en lur i skyggen, til at læse i mere end syv minutter ad gangen, og til generelt at lade lidt op.

Vi skal på udflugter. Husbonden og min mor skal med til Kolding og se Magtens Smykker på Koldinghus. Og vi skal til Ebeltoft en eftermiddag og besøge Lisbeth og Bent (Lisbeths Haveblog). Der kommer helt sikkert mere til – for sådan nogle små udflugter er så dejlige.

Jeg har før skrevet om vores sommerudflugter til blandt andet Jelling,  Moesgaard, Den Gamle By, Galleri Udsigten, Skandinavisk Dyrepark og mange andre steder. Der er nemlig mange steder i nærheden, der er værd at besøge, og det vil vi se, om ikke vi kan nå lidt af igen i år.

Bloggen holder ikke ferie. Men den snupper også nogle små pauser indimellem.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

14 kommentarer til “Endelig ferie”

 1. Rigtig god ferie kære Karen. Det har I da fortjent.
  Her blir det osse til små udflugter i år. Men det passer mig fint. Synes det er skønt at holde ferie “hjemme”
  Håber I får nogle skønne feriedage
  Vores små vovser ku sove til middag om de fik lov 😉
  Rigtig god dag

  Knus, Lone

  Like

 2. I kan godt glæde jer til at se den udstilling i Kolding jeg syntes den var spænende og fortalte en historie. Det er et stor arbejde med ny hund der ikke kan sove længe .
  Glæder mig til at hører om de steder i besøger er altid rart at få nye ider til ting vi kan se.
  Ha en rigtig dejlig ferie Danmark er så dejlig når der er sommer som nu.

  Like

 3. Hej Karen
  Rigtig god ferie til dig
  Jeg kan godt huske hvordan det pludselig var at have en hvalp ,når man har haft en voksen fornuftig😊hund.så kan det nok være at alting pludselig kommer til at se rodet ud ,meget hurtigt………og når den så har lært at være som man gerne vil have ens hund skal være så er den gammel,😊
  som en dame sagde forleden til mig.
  Har forresten lige bagt din Solbærkage,nej hvor er den god,😊Den skal jeg ikke være alene med forlænge😊Jeg må hellere smide det meste i fryseren ,så der er lidt reserve en dag der dumper nogen ind
  Kh Grethe

  Like

  1. Dejligt, du kan lide kagen. Jeg er også vild med den. Tror jeg vil bage en her i weekenden 🙂 Ja, Fie nød at bade, da vi tog afsted, men det var ikke kun idyl at have sådan et bette kræ med på camping 😀

   Like

 4. God ferie. Schippo skrabede på soveværelses døren 5.55 i morges. Om vinteren sover den heldigvis længere 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

 5. Det lyder helt klart som en dejlig ferie – Danmark er skøn om sommeren, også selv om jeg, som du skrev forleden, går og synes det godt må regne på en feriedag 🙂
  Rigtig god ferie 🙂
  Kh Jette

  Like

 6. Rigtigt god ferie til jer, Karen! Jeg elsker sådan nogle små udflugter, og jeg har netop her til morgen tænkt at vi skal huske at komme på et par stykker i denne sommer, så det hele ikke går op i maling af træværk, sortering af bøger og den slags. Jeg er noget misundelig på at I skal besøge Lisbeth og Bent. Deres have er ret fantastisk, tror jeg. Jeg glæder mig til at høre mere om jeres ferie. Nyd den!
  Kh Nana

  Like

 7. Kære Karen
  Der skal ikke altid så meget til ‘uden for hverdagen’ før man trættes (også selv om Fie er skøn), og efter fysisk at have været væk, kan jeg godt forstå, I trænger til ferie. Småture er dejlige, og vi glæder os til jeres besøg. Jeg tror godt, vi kan love solskin.
  God ferie.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Jeg skriver lige til dig, når jeg har fået styr på dagene, og hvem der skal med hvor. Fiepigen bliver hjemme, så I ikke få gravet haven mere, end I har lyst til 😀
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.