Hjemme igen

Det har været nogle spændende dage i Kolding. Nu er alle hjemme igen – eller på vej hjem til de 17 lande, de kom fra. Fire dage med tradition,

med fornyelse

og også lidt afslapning i form af sejltur på Kolding Fjord

og besøg på Koldinghus.

Vi fik en guidet rundtur på Koldinghus med besøg i den fænomenale udstilling Magtens Juveler. Jeg kunne ikke tage ordentlige billeder inde fra udstillingen, så kig selv ind på Koldinghus siden og tag et kig. Den udstilling alene er værd at køre til Kolding for.

Det vil vi gøre i sommerferien, for sådan en guidet tur må nødvendigvis fokusere på hovedpunkterne, og der er meget, meget mere at se.

Det er dejligt at være hjemme igen. Der er pakket ud, og den smukke buket, jeg fik som ‘tak for indsatsen’, står på bordet og stråler.

Nu skal der gang i have og køkken igen herhjemme. De stressede dage er overstået, og ferien venter forude. Kun 14 dage tilbage. Dejligt…

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: