Travle tider og rosenterapi

Det er travle tider. For en gangs skyld. Jeg prøver at tage det som en and. Det vil sige: Jeg forsøger at være rolig på overfladen og padle som en gal under vandet…

Om halvanden uge begynder den konference, vi på arbejdet har været i gang med at forberede i lang, lang tid. Den skal holdes nede på det skønne Hotel Koldingfjord ved Kolding, og der kommer 150 mennesker. Når først det hele starter, falder der ro på. Men indtil da er der hundreder af ting, der skal falde på plads.

Det er lidt svært at forene med de daglige opgaver, der jo også skal passes. Daglige opgaver på arbejdet og hjemme. Ikke trælse ting alle sammen, men ting, der bare skal passes.

Derfor er det også så dejligt, at man kan falde i staver over en rose.

Alkymisten blomstrer, og det er altså den smukkeste rose, man kan tænke sig. To sekunders snusen, hver gang man går forbi, og presset letter. Rosenterapi.

Og vi når nok det hele. Om 14 dage er konferencen ved at være overstået, og det bliver rart at komme dertil, hvor man kan sige: Det gik godt!

Og så gå i gang med at få ryddet op.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Travle tider og rosenterapi”

 1. Hej Karen En fantastisk blog som jeg nyder og bruger – skal lige til at bage solbærkagen uhm – jeg har flere gange læst “den med citronskallen kendte jeg ikke” men jeg kan desværre ikke finde den gode ide. Har bla andet set det under noget med krydderurter, måske er det mig der bare ikke kan se det 😉

  Like

  1. Hej Birgit,
   Tak for de søde ord 😄
   Det var Cookvalley, der kommenterede, at hun altid frøs øko citronskaller ned, hvis hun kun havde brugt saften. Jeg har gjort det samme siden, og der er en rigtig god spare-ide 😀
   Mange hilsner, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.