Den poetiske side

Maj er en måned, der taler til den poetiske side. Ikke mindst, når naturen komponerer digte med blomster i skovkanten.

Med lys og skygge i udsigtshaven.

Med hvide køer, der lyser mod det grønne græs i skyggen under egetræerne.

Med kastanjetræer, der strækker sig mod himlen, som de dog aldrig når at vokse ind i…

Poesien er let at få øje på i maj. Ja, selv vores lille hvalpeterrorist, Fie, har en poetisk side. Det er den her:

Den venstre. Kigger man godt efter, danner hendes pletter så tydeligt et hjerte og en stedmoderblomst på den venstre side.

Den anden side snakker vi slet ikke om. Den er nok en anelse mere broget. For alle har jo flere sider at vise, og i dag vælger vi den poetiske side – den, der ikke spiser hjemmesko, graver i bedene og den slags.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Den poetiske side”

 1. Ja de finder på mange sjove ting……………og ih hvor er Fie vokset sig stor på rekordtid,sikke langbenet den er blevet,nok derfor den er så dygtig til at grave for tiden😊
  Her fik vi redt en hel skraldepose underuld af Babe,den ser næsten et par kg tyndere ud efter sådan en omgang,selv om det ikke engang er mere end en uge siden sidst den blev børstet😊
  Kh Grethe

  Like

  1. Der er godt nok noget arbejde med sådan nogle hår-hunde 🙂 Men det er jo også det, der får dem til at se så søde ud. Ja, Fie vokser. Lidt over et halvt kilo om ugen, og hun er benmager, selvom hun spiser som en tærsker. Hun er ved at lægge an til endnu et voksetrip, kan vi se, for hendes hud er igen blevet for stor. Hun er en rigtig køn hvalp, oghun bliver den skønneste hund.
   kh, Karen

   Like

 2. Men den side der spiser hjemmesko og graver i bedene ,er jo den man morer sig lidt over ,for det bliver jo altid charmet væk med frækt lille ansigt,og store brune hundeøjne.
  Jeg skal ud og børste vores samojedehund de næste par timer,den fælder meget lige nu
  God dag herfra Grethe

  Like

  1. 🙂 Det vi morer os mest over for tiden, er en ny fiks ide med at skubbe gnavebenet ind under løberen i køkkenet og så selv kravle efter den og mosle rundt under tæppet med benet 😀
   De finder altså på de mest tossede ting, de småkræ. Lige nu er hun i en lidt anstrengende periode, hvor hun er ved at lære ikke at springe op og bide og kradse af bare begejstring. Det holder hårdt, men det skal nok komme.
   Også god dag herfra 🙂

   Like

 3. Dejligt indlæg Karen 🤗
  Maj er vidunderlig og det er lille Fie også. Så fint at hun har hjerte og blomst på siden.
  Rigtig dejlig solskinsdag til jer.

  Knus
  Lone

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: