Et øjebliks ro

Første arbejdsdag efter en hel måned væk. Det foregår heldigvis hjemmefra og i mit eget tempo (læs: Fies tempo). Man når nemlig ikke så meget i træk med en hvalp i huset.

Det er ikke som med en voksen hund – slet ikke. En times leg og løben og biden, en tissetur (hun er allerede blevet meget dygtig til at tisse ude, hvis vi er godt opmærksomme), og så en velsignet times søvn.

I går i det dejlige påskevejr tog jeg en lille video, som jeg lagde på Instagram. Du kan se den her, hvis du har lyst til at se, hvor meget krudt, der er i sådan en lille springerpige.

Hun har fået endnu en kurv her ovenpå, så hun kan være med på arbejde. Trappen er spærret af, så hun ikke falder ned.

Lige nu sover hun, og jeg har fået ryddet op i min arbejds-indbakke. Nu er der bare alle de andre ting, der skal gøres. Det må jo så blive i Fie-tempo, og vi har jo hele dagen – og aftenen med.

Med lidt held får jeg også tænkt på aftensmad. Men nok næppe noget bemærkelsesværdigt…

God tirsdag efter påske.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Et øjebliks ro”

 1. Hun er bare så skøn og der er gang i den hihi
  Godt du kan arbejde hjemmefra
  Ønsker jer en dejlig dag

  Kærlig hilsen
  Lone

  Like

 2. Ja hyggelig ser det ud………..men selv om vores Babe bliver 9 år til sommer,kan jeg godt huske hvad fart der var på…….men nej hvor er de søde og sjove,og.fuld af narrestreger og charme😊😇😇😇😇så det er al besvær værd.Fie har indtaget Skivholme for fuld skrue😊😊hyggelig dag herfra .kh Grethe

  Like

Der er lukket for kommentarer.